Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
14°C

Trafic blocat pe DN 7, la Boița, din cauza unui accident

Trafic blocat pe DN 7, la Boița, din cauza unui accident

Traficul rutier este blocat total pe DN 7, miercuri după amiaza din cauza unui accident rutier produs la km250+900 m, în zona localității Boița, transmit reprezentanții IPJ Sibiu.

Actualizare. Traficul a fost reluat.

Știre inițială. Un localnic în vârstă de 74 ani, în timp ce conducea un moped, a pătruns pe partea carosabilă și nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism condus regulamentar din direcția Sibiu - Vâlcea de către un barbat de 38 ani din judetul Sibiu. În urmă accidentul rutier a rezultat rănirea mopedistului. Circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, în zonă formându-se coloane de autoturisme în urma accidentului.

În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuandu-se cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “vătămare corporală din culpă" faptă prevăzută și pedepsită de articolul 196 alin. 2 și 3 din Codul Penal.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus