Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Tranzacție record. Sediul central al fostei bănci Carpatica, scos la vânzare

Tranzacție record. Sediul central al fostei bănci Carpatica, scos la vânzare

Patria Bank – banca ce a fuzionat cu Banca Comercială Carpatica – a decis să scoată la vânzare imobilul în care fosta bancă sibiană a avut sediul central.

Prețul de vânzare rezultat în urma evaluării imobilului de pe strada Autogării este de 6,85 milioane de euro, fără TVA, fapt care transformă oferta într-una din cele mai mari din zonă în acest moment. Suprafața utilă a imobilului scos la vânzare este de 5.955 de mp, desfășurată pe patru niveluri (P+3E). “Patria Bank rămâne în Sibiu și în cele 63 de orașe unde suntem prezenți. În patrimoniul nostru avem o serie de active imobiliare în care operează sau nu unități bancare, active imobiliare supuse unui exercițiu de piață pentru a identifica oportunitatea de a fi valorificate, ele nereprezentând active «core» pentru banca. Pentru noi este important să oferim servicii și produse bancare cât mai bune, în locații optime, motiv pentru care ne concentrăm resursele în această direcție, și mai puțin în gestionarea de active imobiliare“, răspund cei de la Patria Bank referitor la decizia de a scoate la vânzare fostul sediu central al Băncii Carpatica.

Înființată în 1999 la inițiativa omului de afaceri Ilie Carabulea, la Sibiu, Banca Comercială Carpatica a ajuns – 14 ani mai târziu – la o rețea de aproape 140 de unități teritoriale, dintre care cinci în Sibiu. În primăvara lui 2016, pachetul majoritar a fost preluat de Patria Bank (fosta Nexte Bank), în iunie, sediul central al băncii a fost mutat la București, iar de la începutul lunii mai 2017, Carpatica și Patria au devenit o singură bancă.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Tranzactie record

Acum 5 ani

Clickbait de 2 bani.... nu exista nicio tranzactie, este doar o scoatere la vanzare...
Raspunde

Nicoleta

Acum 5 ani

Succes unchiesu 1
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

De cand intentia de vanzare inseamna tranzactie? Conform dex: "TRANZÁCȚIE, tranzacții, s. f. Convenție între două sau mai multe părți, prin care se transmit anumite drepturi, se face un schimb comercial etc.; p. gener. înțelegere, învoială, acord."
Raspunde

lungul drum al noptii catre creier

Acum 5 ani

va somez public sa ne spuneti cui s-a vandut imobilul. Daca nu, inseamna ca publicati stiri false in mod intentionat. Ceea ce este infractiune !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus