Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

FOTO-VIDEO Cum evoluează lucrările la Stadionul Municipal din Sibiu

FOTO-VIDEO Cum evoluează lucrările la Stadionul Municipal din Sibiu

În jur de zece muncitori lucrau marți, la prânz, la modernizarea Stadionului Municipal din Sibiu, lucrare estimată a se finaliza în octombrie.

În această fază, lucrările presupun mai mult operațiuni de demolare decât de construcție sau modernizare. Astăzi se lucra la demolarea sigurei peluze rămase în picioare, cea din vest, precum și la tribuna principală.

WhatsApp Image 2018-07-31 at 19.40.08 (6)

Dacă totul arată ca un veritabil șantier, gazonul în schimb se prezintă în condiții excelente și oricând ar putea găzdui meciuri oficiale.

WhatsApp Image 2018-07-31 at 19.40.07

Săptămâna trecută Primăria Municipiului Sibiu anunța termenul de 14 octombrie pentru finalizarea lucrărilor, efectuate de Construcții SA.

WhatsApp Image 2018-07-31 at 19.40.08 (3)

„Lucrările de reabilitare a Stadionului Municipal Sibiu se află în termenul contractual de execuție pentru întreaga lucrare – ​14 octombrie 2018.  În prezent se lucrează la demolarea tribunelor construite pe pământ și anexele acestora, gardul împrejmuitor al pistei de atletism a fost dezafectat și se efectuează săpătura pentru reamenajarea acestei piste, scaunele din tribuna oficială și peluza cu vestiare au fost demontate și se lucrează la desfacerea balustradei și a șapei din tribuna oficială. Deși s-au constatat întârzieri față de graficul de etapizare a lucrării, constructorul a dat asigurări că va respecta termenul final de execuție”, anunța Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.

WhatsApp Image 2018-07-31 at 19.40.08 (1)

Până atunci echipa de fotbal FC Hermannstadt va juca toate meciurile de ”acasă” la Târgu Mureș.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

Ignat

Acum 5 ani

În acelasi stadiu erau lucrarile de reparatii si acum o săptămână in zona tabelei mari ....
Raspunde

Mai exact

Acum 5 ani

Se pot clarifica cele afirmate in cadrul articolului : ,,Deși s-au constatat întârzieri față de graficul de etapizare a lucrării, constructorul a dat asigurări că va respecta termenul final de execuție”, anunța Mirela Gligore, purtător de cuvânt al Primăriei Sibiu.''?Mai exact in ce constau mai exact respectivele garantii?
Raspunde

Z

Acum 5 ani

Un pic mai incet nu puteai filma sau nu mai aveai spatiu liber pe telefon ca sa filmezi mai mult???
Raspunde

LL

Acum 5 ani

Stadionul Municipal trebuia dărâmat complet. În locul lui trebuia construit un centru de afaceri cu 3 cladiri a câte 30 de etaje fiecare. STADIONUL trebuia construit în spatele Bazei de Pompieri , antrenament să fiu mai precis a CARTIERULUI STRAND, aproape de râul Cibin. Să fiu mai precis : "ÎNTRE CARTIERUL TURNISOR ȘI CARTIERUL STRAND. DIN PĂCATE AVEM ÎN FRUNTEA PRIMĂRIEI OAMENI CARE NU CONDUC... NU AVEM LIDERI...
Raspunde

Bogdan

Acum 5 ani

Si avioanele aterizau pe etaju 31?
Raspunde

PROST BITBURGER

Acum 5 ani

Pe etajul 31 o să aterizeze creierii tăi la finalul lucrării de construcție. Bineînțeles, după ce o să termini construcția clădirilor...Apreciez sarcasmul tău
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus