Duminică,
16.06.2024
Cer Senin
Acum
18°C

Harta interactivă a municipiului de pe www.sibiu.ro a fost actualizată (CP)

Harta interactivă a municipiului de pe www.sibiu.ro a fost actualizată (CP)

Harta municipiului de pe site-ul Primăriei Sibiu - www.sibiu.ro , un instrument util pentru sibieni și turiști deopotrivă, a fost actualizată în colaborare cu SC Franzke & Schubert, producătorul acesteia. Harta este optimizată atât pentru desktop, cât și pentru mobil și se poate accesa de pe pagina principală a site-ului, din banda dreaptă.

Noua hartă interactivă oferă posibilitatea căutării după numele de stradă, dar dă utilizatorului și posibilitatea să aleagă dintr-o listă de obiective publice (puncte de interes) și să caute după denumirea acestora: muzee și instituții culturale, școli, diverse instituții publice, parcuri, piețe agroalimentare, etc.

Pentru a ajunge la destinație mai ușor, harta a fost dotată cu un configurator de rută, utilizând GPS-ul. Aplicația permite selectarea modului de deplasare - pe jos, cu bicicleta, cu transportul public sau cu mașina - și configurează în consecință traseul, arătând și lungimea rutei.

Harta este conectată în continuare la Google Maps, Google Satellite și Open Street Map, disponibile la secțiunea Straturi tematice.

Utilizatorul are la dispoziție următoarele instrumente: • măsurarea distanțelor pe hartă • alegerea unei arii, generarea unui PDF căruia i se poate pune titlu și o descriere, cu posibilitatea tipăriirii hărții – funcție utilă dacă nu se dorește sau nu este posibilă consultarea hărții în format electronic • generarea unui link pentru harta creată, acesta putând fi utilizat în afara hărții, în diverse prezentări sau terțe aplicații.

Și harta tipărită a Sibiului a fost actualizată, Primăria Sibiu achiziționând astfel de hărți pentru uzul turiștilor care ajung în orașul nostru și vizitează Centrul de Informații pentru Turiști.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

3 comentarii

hai-hui

Acum 5 ani

Harta cu nume de strazi lipsa...
Raspunde

www

Acum 5 ani

oare cum se face daca aleg o strada si caut un numar? stiu, ma uit pe harta, dar sunt case care se afla la intersectia strazilor si nu stii de care apartine! stiu, de pe o strada "vine" sirul de de numere altul decat pe cealalta... la cealata harta era direct lista tuturor numerelor aici cum se face? si in alta ordine de idei, la straturi tematice, puncte de interes, "corpul B" ce inseamna?
Raspunde

jonyjon

Acum 5 ani

Daca tot au actualizat puteau sa scrie corect "Bulevardul Mihai Viteazu", nu "Viteazul".
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus