Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
14°C

Bărbat de aproximativ 35 de ani, scos din Cibin în stop cardio-respirator VIDEO

Bărbat de aproximativ 35 de ani, scos din Cibin în stop cardio-respirator VIDEO

Angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit, marți după-amiaza, pentru salvarea unei persoane care a căzut în Cibin, în dreptul pieței agro-alimentare.

Faptul că un bărbat a căzut în Cibin a fost sesizat autorităților în jurul orei 16:30, intervenția pompierilor fiind îngreunată de traficul aglomerat din zona pieței Cibin. “S-a intervenit imediat cu două autospeciale, o ambulanță Smurd și o barcă. Persoana a fost găsită în apă în stop cardio-respirator. Este un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani“, informează reprezentanții Inspectoratului pentru situații de urgență. La ora transmiterii acestei știri, persoana a fost transportată la Urgențe, după efectuarea primelor manevre de resuscitare.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Luminita Cotoc

Acum 5 ani

Vede-ti daca sante-ti pacatosii ca va annecati an jumate de metru de apa? Ce a-m scris la art cu sfantul parinte Pomohaci ramane valabil si aicea!!!
Raspunde

...

Acum 5 ani

"intervenția pompierilor fiind îngreunată de traficul aglomerat" din pacate chestia asta o sa o mai auzim/citim in viitor tot mai des si pentru zone nou construite. Si retineti urbanistilor si factorilor de decizie din primarie ca sunteti partasi la aglomerarea orasului asta si in final vinovati de moartea cuiva. Daca regulamentele actuale de urbanism sunt prea permisive, propuneti modificarea lor. Drumurile trebuie sa permita mai mult decat trafic de "duminica dimineata", distantele intre imobile trebuie sa permita si altceva in afara maximizarii profitului imobiliar de moment. Sunteti partasi la aceste nereguli si veti fi si la numaratoarea de victime...
Raspunde

Un dezamăgit

Acum 5 ani

Limba romana ne omoară!!!!!!! Ferească SFÂNTU’ !!!!! Ne miram de ce merge țara asta așa cum merge!!!!?!?! Învățați limba romana ,dragilor !!!!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Luminita Cotoc

Acum 5 ani

Daca tot sti asa de bine se scrie anvata-ti,cu cine ai facut scoala?!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus