Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

FC Hermannstadt joacă astăzi la Chiajna: Pelici se teme de gazonul sintetic

FC Hermannstadt joacă astăzi la Chiajna: Pelici se teme de gazonul sintetic

Echipa de fotbal FC Hermannstadt va întâlni astăzi după-masă echipa Concordia Chiajna, în etapa a IV-a a Ligii 1.

Alexandru Pelici, antrenorul principal, a declarat că speră ca jucătorii săi să se acomodeze repede cu terenul artificial al stadionului din Chiajna și să facă tot posibilul pentru a obține cel puțin un punct.

”Vom întâlni o echipă care, cu siguranță, va dori să-și fructifice avantajul terenului propriu, o echipă care a câștigat un singur punct în primele 3 etape și care, sunt convins, va face tot posibilul să câștige acest joc. Va fi un meci care se va desfășura pe o suprafață sintetică. Sperăm să ne acomodăm cât mai repede cu ea. (...) Nu trebuie să uităm că Chiajna are jucători valoroși, are un antrenor care a fost la naționala României, dar asta nu trebuie să ne împiedice să credem în șansa noastră. Avem șansa noastră și încercăm să o fructificăm la maximum”, a spus Pelici.
Meciul se joacă de la ora 18:00 și va fi transmis în direct de Digi Sport 1, Telekom și Look Tv.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus