Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

PSD Sibiu: Orban și Turcan sunt slugile lui Iohannis

PSD Sibiu: Orban și Turcan sunt slugile lui Iohannis

Social-democrații sibieni consideră că lipsa de responsabilitate a liderilor PNL, Ludovic Orban și Raluca Turcan afectează tot mai mult poporul român de bună credință. ”Slugile lui Iohannis, Orban și Turcan, vor să-i înșele pe români din nou și să inducă ideea că ar putea avea o asemenea influență încât să adune la o manifestație mai mult de câteva sute de oameni. Tupeul și lipsa de responsabilitate a acestor indivizi continuă să afecteze tot mai mult poporul român de bună credintă. PSD are un program de guvernare pe care îl îndeplinește de la an la an, așa cum a promis românilor. Cetățenii au votat un partid puternic, unit și mai ales, capabil să conducă o țară și să-i apere de astfel de personaje care vor să le confiște drepturile, voturile și libertatea de a alege”, susțin social-democrații într-un comunicat de presă.

În opinia PSD Sibiu, Turcan și Orban vor să confiște protestele din ultimele zile. ”După multe proteste eșuate organizate de doamna Turcan la Sibiu, unde a reușit să convingă în jur de 200 de oameni să iasă în stradă și după ce și șeful domniei sale, Orban Ludovic a ajuns la performanța de a aduna în Piața Victoriei aproximativ 50 de protestatari, acum, acești doi impostori parazitează mulțimea de manifestanţi în speranța că astfel vor câștiga simpatia acesteia”, se mai arată în comunicat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

11 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Mihai

Acum 5 ani

Corect!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Bine psd

Acum 5 ani

FORZTA PSD!!! VA SUSTINEM. SI NOI SUNTEM MULTI ! Continuati-va masurile din planul de guvernare ptr ca voi chiar faceti ceva ptr tara asta! SCAPATI TARA DE SAS !!!!
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 5 ani

Nu sunteti chiar asa de multi, dar sunteti tare... culti (sunteti aia cu noi muncim, nu gandim - ma gandesc ca e rau tare sa muncesti fara sa gandesti... - ). Mai ales in partea asta de tara, cred ca numai asa, in anonimat aveti curaj sa faceti ceva gargara, la cat de multi si reprezentativi sunteti... mars in patria voastr!
Raspunde

ptr "Bine psd"

Acum 5 ani

mái ofticosule, te doare splina ? ai o problemá cá presdintele este sas ?
Raspunde

badea ion

Acum 5 ani

Cu simbrie sau fara?.
Raspunde

rudotel

Acum 5 ani

E de apreciat opinia elaborata si exprimarea elevata a peseului....mai trebuie un mic si o manea langa.
Raspunde

MB

Acum 5 ani

Si cine de la PSD Sibiu sustine asta? Prostalache ala de Trif? Nu are nicio treaba cu politica sau cu functia pe care o ocupa in guvern. De cand e minstru singurele lui "realizari" sunt atacurile asupra lui Iohannis. Cred ca ar trebui sa faca total altceva ca mistru
Raspunde

Eu, sibianul

Acum 5 ani

psd Sibiu... nu inteleg de ce mai existati, iar daca totusi existati, nu inteleg cine se mai uita in gura voastra plina de mu1e p5d... voi nu contati deloc, sunteti zero barat din punct de vedere politic, dar si din punct de vedere social, niste nulitati slugarnice...
Raspunde

ger

Acum 5 ani

Site-ul PSD a fost spart de hackeri
Raspunde

zzz

Acum 5 ani

asta venind de la slugile lui Trif, sluga lu Dragnea. stand-up comendy de cea mai inalta tinuta...
Raspunde

dancp2

Acum 5 ani

decit trasei ceva pe nas ,iarasi?scumpule
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus