Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Primăria Sibiu a contractat lucrările de reparații capitale a străzilor și aleilor din zona Ștefan cel Mare nr. 147 (Broscărie) (CP)

Primăria Sibiu a contractat lucrările de reparații capitale a străzilor și aleilor din zona Ștefan cel Mare nr. 147 (Broscărie) (CP)

Primarul Astrid Fodor a semnat la sfârșitul săptămânii trecute contractul pentru reparațiile generale în zona Ștefan cel Mare nr. 147 – Broscărie.

“Continuăm programul de reabilitare a cartierelor cu încă o zonă de blocuri – Broscăria. Contractul prevede reparații capitale ale carosabilului și trotuarelor, reabilitarea rețelei de canalizare pluvială și amenajarea tubulaturii subterane pentru coborârea cablurilor suspendate. Iluminatul public a fost deja înlocuit cu corpuri LED în luna ianuarie a acestui an”, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu
Contractul a fost semnat cu firma SC Geiger Transilvania, valoarea contractului fiind de 2 milioane lei. În primele 45 de zile constructorul va alcătui proiectul tehnic și va obține autorizațiile și avizele necesare. După această etapă, firma contractată va avea la dispoziție 3 luni pentru execuția propriu-zisă a lucrărilor.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

4 comentarii

Roman Livia

Acum 5 ani

Sau facut sesizari la primaria Sibiu referitoare la asfaltarea trotuarelor si a parcarii din str Rahovei nr 47 dezastru ! Nici un raspuns !!!!poftiti la fata locului !!!
Raspunde

Roman Livia

Acum 5 ani

Sau facut sesizari la Primaria Sibiu referitoare la asfaltarea trotuarelor /aleeilor/aferente blocului nr 47 din str. RAHOVEI Sibiu nici un raspuns !!!poftiti la fata locului !!!si ve ti constata dezasrul !
Raspunde

Calin

Acum 5 ani

Ce naiba se intampla in Turnisor? Au venit, au spart si-au plecat!
Raspunde

Ionut Vestemean

Acum 5 ani

Sibiul este un exemplu de dezvoltare, bunastare, nivel de trai ridicat si investitii in infrastructura!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus