Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Un spectacol marca TNRS va deschide Jocurile Culturale și Olimpice de la Tokyo

Un spectacol marca TNRS va deschide Jocurile Culturale și Olimpice de la Tokyo

Cel mai nou spectacol în regia lui Silviu Purcărete a fost ales pentru a deschide ediția din 2020 a Jocurilor Culturale și Olimpice de la Tokyo.

Este vorba despre „Povestea prințesei deocheate”, un spectacol care a avut premiera oficială în luna iunie a acestui an, anunță reprezentanții Teatrului Național Radu Stanca, într-o postare pe pagina oficială de facebook.

La Sibiu, iubitorii de artă teatrală pot urmări piesa la Fabrica de Cultură, pe 8 și 12 septembrie.

„Povestea prințesei deocheate abundă în istorii de dragoste obsesivă, crime, reîncarnări și răzbunare. Spectacolul preia aceste teme și construiește, cu umor si auto-ironie, un comentariu efervescent al dialogului dintre cultura europeană și cea japoneză”, se arată pe site-ul oficial al Teatrului Național Radu Stanca Sibiu. Mai multe informații sunt disponibile AICI.
Biletele pot fi achiziționate atât online cât și la Agenția Teatrală de pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Lilinuș

Acum 5 ani

Mda. Nimic pe siteul oficial https://tokyo2020.org/en/, unde e prezentat tot programul oficial, dar unii jurnalisti mananca cacat. Cand? Unde? Mai verificam surse mai ales cand vin de la unul care vede cai verzi pe pereti?
Raspunde

Belu

Acum 5 ani

Am ras
Raspunde

@Lilinuș

Acum 5 ani

ABSOLUT CORECT !!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus