Marţi,
02.03.2021
Parțial Noros
Acum
1°C

VIDEO Părintele Necula, reacție la discursul Simonei Halep: ”Nu-i nevoie de ură, atunci când vrei să spui adevărul”

VIDEO Părintele Necula, reacție la discursul Simonei Halep: ”Nu-i nevoie de ură, atunci când vrei să spui adevărul”

Simona Halep a transmis un mesaj în limba română, după ce a câștigat finala de la Montreal, arătându-se deranjata de sloganul „M..e PSD”, care s-a auzit de doua ori în timpul partidei. „Vreau să spun doua cuvinte în română – mulțumesc pentru susținere, și pentru cei care au fost un pic altfel, vă rog data viitoare când veniți pe un teren de tenis să respectați această încăpere, pentru ca este mult prea deosebită pentru astfel de lucruri”, a spus Halep la finalul meciului.

Părintele Constantin Necula a reacționat și el aprobând gestul Simonei Halep. ”Îi mulțumesc Simonei Halep că a avut curaj să spună tare, în limba română, într-o capitală sportivă, ceea ce ceilalți nu avem curaj să vă spunem. E deja prea mult, prea obositor... (...) În marea încăpere care este România, să ne păstrăm echilibrul, mai cu seamă cei tineri, să învățăm să ne vorbim frumos, unul celuilalt. Nu-i nevoie de înjurătură, când vrei să spui adevărul. Nu-i nevoie de ură, atunci când vrei să spui adevărul, nu e nevoie de înjosirea celuilalt, atunci când vrei să afli adevărul. Poate e momentul să fim Simona Halep, toți. Când reușim să ridicăm brațele la cer și să ne închinăm, când reușim chiar în genunchi fiind și epuizați, să reușim să gândim și să știm că înaintea noastră este Dumnezeul nostru cel viu, cel care ne-a dat cuvinte atât de frumoase și atât de limpezi, încât n-avem nevoie să le folosim pe celelalte care nu sunt nici limpezi, nici curate. Îi îmbrățișez pe tineri și îi rog să învețe o dată în plus de la un tenismen, dacă nu de la un preot ce înseamnă să servești țara cu demnitate. Să rostești adevărul într-o limbă limpede, curată și luminoasă”, a spus Necula.

În game-ul trei din setul unu, pe serviciul lui Stephens, Simona Halep conducea cu 40-0, iar jucătoarea din SUA urma să servească. În acel moment s-a auzit din tribune „M..e PSD“. Un alt român a strigat: „încă o dată“. Sloganul anti-PSD s-a auzit din nou. Arbitrul a întrerupt jocul și a cerut liniște.

https://youtu.be/aErZDMKu-Ps

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

rammstein

Acum 2 ani

fata de la ora cinci sa-si vada de banii ei ....nu de suferinzii din tara asta...ce-a facut ea pentru tara?..si-a umplut conturile bancare ..atat...cu ce e mai prejos um medic,un inginer,un sofer,un muncitor roman din diaspora decat ea?....ba din contra ...astia au trimis in tara miliarde de euro !!!!..pe cand machidoanca parful de pe toba...asa ca mai usor cu pianul pe scari...normal trebuia sa ia atitudine si ea...pentru ca tara la care face atat caz e pe marginea prapastiei ,si s-o vad eu atunci cand va fi ca in turcia lui erdogan...atunci v-a fi prea tarziu...acum salutul romanesc ..puie msd....
Raspunde

Eka

Acum 2 ani

Ca de obicei biserica romana prin reprezentantii ei de la orice nivel i-a apararea puterii. Mesajul e sa punem batista pe tambal si sa ii lasam pe mai marii tarii sa distruga viitorul aceatei tari. Unde subt normele de moralitate pe care ar trebui sa le promoveze biserica ? Ce e mai grav sa omori oamenii nevinovati pe strada cu bulanul sau sa aduci cuvinte de ocara unor guvernanti analfabeti si determinati sa sacrificw orice pentru salvarea de la raspunderea in fata legii a unor politicieni corupti ? Pentru a-si merita titlul de biserica nationala ar trebui ca biserica sa se exprime cu privire la fondul problemei si nu asupra unor chestiuni de exprimare in public a unor minti prea infierbantate dar de altfel bine intentionate. Despre Simona , numai de bine.Felicitari pentru performantele extraordinare si la mai mare.
Raspunde

raspopitul

Acum 2 ani

Băi, cum se lipește popa ăsta slinos de toate vedetele, ca să-și facă imagine pentru propaganda lui New Age.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus