Duminică,
28.11.2021
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO Cum îți îngrijești grădina din balcon

VIDEO Cum îți îngrijești grădina din balcon

În cadrul proiectului “Grădina mea de la oraș“ a fost realizat și un clip cu sfaturi despre modul de îngrijire a legumelor pe care le puteți crește pe balcon. Proiectul are drept scop încurajarea sibienilor să își amenajeze o grădină de legume cât mai aproape de bucătăria proprie, în vederea unei alimentații sănătoase. Acțiunea este cofinanțată de Primăria municipiului Sibiu, prin intermediul Agendei Comunității.

Cum trebuie copilite roșiile, cum trebuie tunse tufele de plante aromatice sau care sunt semnele prin care plantele atrag atenția că nu au suficientă apă sau soare sunt câteva din informațiile clipului despre îngrijirea grădinilor de balcon. Sfaturile sunt oferite de partenerii de la Grădina verde Sibiu.

Acesta este un material publicat în cadrul proiectului “Grădina mea de la oraș“, inițiat de Turnul Sfatului cu susținerea administrației locale. Scopul proiectului este acela de a determina cât mai mulți sibieni să își amenajeze o grădină de legume în balcon sau în jurul casei. Detalii despre acest proiect puteți găsi aici.

logo municipiul sibiu

“Grădina mea de la oraș“ este o acțiune cofinanţată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda Comunității.

Logo - Oasis

Sponsor principal: Oasis

gradina verde

Partener: Grădina Verde Sibiu

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus