Marţi,
14.05.2024
Partial Noros
Acum
15°C

Încă un urs omorât de mașină pe autostradă. La câțiva km de Sibiu

Încă un urs omorât de mașină pe autostradă. La câțiva km de Sibiu

Un urs a fost lovit mortal de o mașină, onoaptea trecută, în timp ce se afla pe autostrada A1, aproape de tunelul de la Săcel.

Conform reprezentanților Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Brașov, evenimentul a avut loc la aproximativ șase kilometri de locul unde un alt urs a fost lovit mortal de mașină, în urmă cu două zile.

Din fericire, accidentul nu s-a terminat cu avarii majore și nici o persoană aflată în mașină nu a fost rănită. Leșul ursului va ajunge la Direcția Sanitar Veterinară.

WhatsApp Image 2018-08-20 at 08.41.13

Reprezentanții DRDP Brașov anunță că în urma acestor incidente vor notifica oficial Prefectura Sibiu ”pentru că deja vorbim de un fenomen nu de incidente izolate”.

WhatsApp Image 2018-08-20 at 08.41.04

Reamintim că un alt urs a fost lovit mortal în cursul zilei de sâmbătă pe autostrada A1, în apropiere de ieșirea înspre Săliște.

”Nu au fost victime omenești, doar camionul a fost avariat. Colegii au controlat gardul de siguranță în zona incidentului, dar nu au găsit semne pe unde ar fi pătruns în zona autostrăzii. Cadavrul ursului a fost predat vânătorilor”, arătau reprezentanții Drumurilor Naționale Brașov, în administrarea cărora este și autostrada din apropierea Sibiului.

Supozițiile lor sunt că ursul a ajuns pe autostradă printr-unul din locurile unde bretelele de acces pe calea de mare viteză nu sunt protejate cu garduri.

urs omorat autostrada 2

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

4 comentarii

Marian

Acum 5 ani

Asta trebuie sa fie un semnal pentru autoritati si sa traga concluzia ca prin zona, ursii sau poate si alte animale salbatice, au drum de trecere. Si daca tot incercam sa ne dam europeni, trebuiesc construite"poduri" peste autostrazi, acolo unde situatia impune asa ceva. Dar cum la noi primeaza "lasa-ma sa te las", nu cred ca cineva o sa prpuna(macar) asa ceva. Cu astfel de ocazii se mai bucura gurile unora de carne de vanat, fara a mai fi necesar sa braconeze...
Raspunde

Pepe

Acum 5 ani

Cineva face tot posibilul sa se reia vânătoarea. Asta plus incompetenta inteligentilori de la conducerile agențiilor de stat fac posibil acest lucru. Lipsa trecerii pentru animale la distante care sa nu fie foarte lungi si lipsa gardurilor pe kilometri intregi e cartea de vizita a autorităților incompetentei si politice.
Raspunde

Sibian

Acum 5 ani

De ce nu fac treceri unde su ursij poteca? Fac doar unii su intetes? Ca si traseul sutosteazii mutat dupa mirosul banilor, macar daca era de branza, dsr e doar de cocleala ?
Raspunde

Mihai

Acum 5 ani

Esti ok?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus