Marţi,
20.04.2021
Innorat
Acum
8°C

Stadionul va fi gata într-o lună. ”Vrem să aducem echipa națională la Sibiu”

Stadionul va fi gata într-o lună. ”Vrem să aducem echipa națională la Sibiu”

Președintele echipei de fotbal FC Hermannstadt, Teodor Birț, a declarat luni că stadionul municipal va fi terminat într-o lună.

"E timp. Mai avem o lună la dispoziție. Tribuna oficială e curățată. Trebuie anvelopată și apoi vor fi montate scaunele de plastic. Copertina e gata, sistemul de supraveghere e funcțional. Iar cei doi turnicheți de la intrare se pot pune în câteva zile. Totodată, se lucrează la pista de atletism și la fațada dinspre parc a arenei", a explicat Birț, citat de gsp.ro.

Șeful clubului mai spune că nu regretă decizia luată de a demara lucrările de modernizare, deși echipa joacă numai în deplasare în această perioadă.

"Dacă amânam, era posibil ca mai târziu Primăria să nu mai aibă bani. Ori să apară un alt obiectiv prioritar. Sigur, puteam opta și pentru o cosmetizare. Însă credem că un stadion de 19.000 de locuri, acoperit, cu nocturnă și parcare e varianta cea mai bună. Vrem să aducem și echipa națională la Sibiu!", a mai spus  Birț.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

5 comentarii

Ovi

Acum 2 ani

Care echipa naționala ? Poate aia de futsal .
Raspunde

McD

Acum 2 ani

...si asta vorbeste ca cei de la CNAIR: vom inaugura pe banda autostrazile ca si de altfel stadioanele pentru EURO 2020...inca nici nu au inceput santierele concret , ci doar demolarile ....
Raspunde

S

Acum 2 ani

Pana mea, aduceți hermannstadt-ul și mai vorbim de națională.
Raspunde

sridi

Acum 2 ani

Doamne, cred ca cei care fac dezinsectia in Sub Arini au confundat gazul impotriva tantarilor cu esenta de canepa indiana
Raspunde

Cioricliul Albastru

Acum 2 ani

Parca tribuna oficială era gata curată și acum o lună ,se făceau gauri pentru prinderea scaunelor .... cred că până acum au mai curățat o ,o dată nu de alta dar acolo e mai umbră și se poate dormi mai bine ..... . :) Văi de p..a noastră .
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus