Sâmbătă,
18.05.2024
Parțial Noros
Acum
20°C

Cum sunt întreținute gardurile pe care le sar urșii pe autostradă

Cum sunt întreținute gardurile pe care le sar urșii pe autostradă

Angajații Centrului de Întreținere și Coordonare Săliște întrețin constant gardurile de pe marginea autostrăzii, anunță Robert Elekes, de la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov.

Gardurile de pe marginea autostrăzii A1 sunt reparate și întreținute în mod constant, aceasta fiind o activitate obișnuită și nu are neapărat legătură cu accidentele în care au fost implicați cei doi urși din ultimele zile, anunță sursa citată.

garduri autostrada ursi

Potrivit reprezentanților DRDP Brașov, distrugerile și furturile sunt zilnice, fiind nevoie de astfel de lucrări destul de des. Totuși, aceste garduri nu sunt eficiente în ceea ce privește urșii.

„Gardurile nu sunt relevante în cazul urșilor, care sunt foarte buni cățărători”, arată Robert Elekes.
De asemenea, în următoarea perioadă vor avea loc lucrări mai ample în acest sens, întrucât a fost semnat un contract de mentenanță.

garduri autostrada ursi garduri autostrada ursi

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

4 comentarii

Popa

Acum 5 ani

Da, dar sunt pazite ! Daca mergi in toata lumea nu vezi paznici care se plimba cu 20 km/h , ILEGAL , pe banda de urgenta ! Autostrazile sunt monitorizate cu camere video , nu cu paznici care oricum nu pot supraveghea tot tronsonul de autostrada . Probabil sunt bani pt partid .
Raspunde

Ursul

Acum 5 ani

Ffceti coridoare de trecere pentru animale, peste autostrada!!!!!!
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 5 ani

Cred ca ar trebui sa cheme pe arhiepiscopul sef sa sfinteasca gardurile sa nu le mai sara animalele!!! Si mai au nevoie de niste pile sa pileasca colturile capetelor patrate de la conducerile institutilor de stat.
Raspunde

Anonymus

Acum 5 ani

atunci de ce mai este platita firma care patruleaza pe autostrada cu bani grei daca inca se fura ca doar acel gard este aproape nu la km distanta de calea de rulare sa nu fie vizibil...
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus