Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

Dragnea a dat detalii legate de tentativa de asasinat. ”Irina a observat că era și ea urmărită”

Dragnea a dat detalii legate de tentativa de asasinat. ”Irina a observat că era și ea urmărită”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat în această seară că nu a depus o plângere penală după tentativa de asasinat pentru că nu are încredere în Parchetul General. ”Nu am apelat la ele pentru că nu am avut încredere. M-am gândit dacă să vorbesc cu instituții ale statului atunci, mă gândesc și acum, că puteam să mă adresez unora care nu erau străini de asta. Am vorbit pentru că mie nu mi-e teamă nici de moarte, nici de altceva, dar acum sunt amenințări împotriva copilului meu. Ca să nu existe nicio confuzie, chiar dacă am o părere foarte proastă despre acest om (n.r, Soros), nu cred că are o implicare în această chestiune”, a spus Dragnea la Antena 3.

”După Irina merge o mașină, a fost la țară, chiar a mers în satul respectiv”

El a destăinuit că a aflat de cei patru asasini de la un prieten străin. ”Un prieten străin mi-a spus că acei patru indivizi au avut această misiune, iar cele două mașini nu aveau numere de înmatriculare. Nu vreau să îl implic mai mult, atâta timp cât nu am făcut nicio sesizare. Important este că de atunci nu s-a mai întâmplat așa ceva. Am inclusiv în perioada asta o mașină care merge după mine. După Irina merge o mașină, a fost la țară, chiar a mers în satul respectiv. Eu nu am făcut aceste afirmații, ca să cer opiniei publice să mă creadă. Eu am fost întrebat și am dat răspuns. Eu nu merg în instanță, nu fac o sesizare cuiva. Acesta a fost unul dintre principalele motive pentru că mi-ar fi pus aceleași întrebări. Irina i-a văzut. Nu știu dacă ei voiau să meargă pe intimidare sau aveau lucruri serioase în intenție.”, a spus Liviu Dragnea.

”Tot timpul erau alți indivizi, făceau gesturi, treceau degetul pe lângă gât”

Președintele PSD a declarat că atât el, cât și prietena lui, Irina Tănase, și-au dat seama că sunt urmăriți. "Cam imediat, la câteva zile după câștigarea alegerilor am început să primesc amenințări prin tot felul de mijloace și erau pline de violență. Aceste amenințări scrise, destul de voalate la început, de la amenințări fizice, apoi la amenințări cu moartea. Cred că erau conturi, adrese false. Cam pe tot ce aveam . După care au început să devină descriptive. Cum o să fiu eu ucis, ce va păți familia mea, apropiații mei. Ideea era că eu trebuia să dispar pur și simplu. Nu am dat importanță prea mare, am zis că e furia pierderii alegerilor, numai că în luna martie această presiune a început să crească și s-o simt din ce în ce mai agresiv. Observam că sunt privit cu o anumită insistență, că sunt filat, urmărit. Aproape de fiecare dată eram urmărit de o mașină. Cu timpul am început să observ indivizi care mă priveau cu insistență care făceau tot posibilul să se asigure că eu îi văd. Tot timpul erau alți indivizi, făceau gesturi, treceau degetul pe lângă gât, din luna aprilie. I-am atras atenția prietenei mele, Irina, a observat că era și ea urmărită. Era clar că se făcea o presiune asupra mea", a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3.

 ”Au venit două mașini și au încercat să mă blocheze și am reușit să îi pierd”

Liderul PSD spune că lucrurile s-au agravat în prima parte a lunii aprilie, atunci când a fost blocat în trafic. "Eram într-un restaurant, s-au oprit la câțiva metri de mine, unul dintre ei a făcut semn cu mână, unul a răspuns la telefon, apoi a închis telefonul, au plecat de acolo apoi. La câteva seri, era 11.00, 12.00 noaptea eram pe o străduță pe 13 Septembrie, au venit două mașini și au încercat să mă blocheze și am reușit să îi pierd", a mai spus Dragnea.

 

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

13 comentarii

Un Sibian

Acum 5 ani

**** PSD!!!
Raspunde

sibian100%

Acum 5 ani

Un sibian peost.
Raspunde

@@@

Acum 5 ani

Si tie!
Raspunde

Gabriel

Acum 5 ani

Unde e moderarea, Turnul Sfatului???
Raspunde

chivuta din teleorman

Acum 5 ani

Nea Liviule, imi place ca te tii tare, dar povestea asta e prea de tot! Sigur n-ai adormit untandu-te la un film cu James Bond si noaptea te-ai visat in plina actiune spunand: Dragnea. Liviu Dragnea. Iar fata din film, era, desigur, Irina , nu Viorica Dancila...
Raspunde

Un nimeni

Acum 5 ani

penibili suntem ! In tara asta sau rezolvat toate problemele autostrazi, educatie, medical, paduri,..... si numai avem ce face, apaream la tv cu distractii ieftine. Opozitia nu indeamna la munca si sa lasam prostiile sau si ei sunt implicati? Pe dincolo politicieni nu au timp sa apara la tv sunt ocupati cu munca in folosul cetateanului la noi pe dos, parca la noi sunt angajati la tv nu parlament.
Raspunde

vasile

Acum 5 ani

Mama frate! Asta e supererou! Ii infrunta singur, cu eroism, pe oamenii rai, pentru ca vrea sa salveze tara de la pierzanie!
Raspunde

Flaviu

Acum 5 ani

Irina a observat că era și ea urmărită - era umbra ei.
Raspunde

tanti marioara

Acum 5 ani

Era urmarita de un admirator trist pt. ca in loc sa se uite la baietii de varsta ei si-a gasit un al doilea tatic!
Raspunde

TiTi

Acum 5 ani

eu cred ca asta face propaganda pe o carte de povesti care o so scrie la inchisoare
Raspunde

Cititescu

Acum 5 ani

Bula si Bubulina, personajele multor bancuri inainte de '89, reintrupate acum cu alte chipuri, vor genera un nou val de bancuri, ca romanul trebuie sa se mai si veseleasca, nu-i asa?
Raspunde

Batman.

Acum 5 ani

Un ardelean merge la balet. Vede Lacul lebedelor. Unul semidezbracat tot fugea dupa una care nu se dadea prinsa, ba o prindea, ba o scapa, ba o inalta....De facut insa, nu i-a facut nimic fiindca ii urmarea unul cu o lanterna puternica. Asa si cu astia doi. Ii urmareau unii...
Raspunde

sibianul realist

Acum 5 ani

Bun banc! Dar cred ca era un oltean la spectacolul de balet.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus