Sâmbătă,
22.01.2022
Cer Senin
Acum
-5°C

Peste 100 de absenți de la examenul de Istorie și Matematică în sesiunea a doua a BAC 2018

Peste 100 de absenți de la examenul de Istorie și Matematică în sesiunea a doua a BAC 2018

Sesiunea august-septembrie a examenului de Bacalaureat 2018 a continuat astăzi cu proba obligatorie a profilului - pentru unii a fost Istoria, pentru alții, Matematica.

La proba de astăzi, s-au înscris 492 de elevi, însă au fost prezenți 378 de elevi, 114 dintre ei alegând să nu se prezinte la examen.

Cei mai mulți elevi au fost de la Colegiul Agricol „D.P. Barcianu” - 44. Toți au susținut proba la Matematică. De la Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu s-au prezentat 40 de elevi, iar de la Liceul Tehnologic „Avram Iancu” - 35.

În această sesiune cei mai mulți au susținut BAC-ul proba la Matematică (294 de elevi) și sunt de la profilul Tehnologic, iar 46 au avut de răspuns la întrebări din Istorie.

Din cei 114 elevi care au absentat, 16 sunt de la Colegiul Tehnic „Cibinium” din Sibiu, câte 14 de la Colegiul „D.P.Barcianu” și Colegiul Tehnic Energetic din Sibiu, iar 12 - de la Colegiul Tehnic „Indepndența” din Sibiu.

Amintim că luni și marți s-au desfășurat probele de Limba și literatura Română și Limba și literatura maternă.

Mâine va avea loc examenul pentru proba la alegere a profilului și specializării, iar în următoarea săptămână - evaluarea competențelor lingvistice de comunicare orală în limba română, maternă și într-o limbă de circulație internațională, precum și evaluarea competențelor digitale.

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus