Joi,
29.07.2021
Cer Senin
Acum
21°C

Sovăială: “Oamenii sunt mai inteligenți decât crede Liviu Dragnea. Și chiar decât Liviu Dragnea!”

Sovăială: “Oamenii sunt mai inteligenți decât crede Liviu Dragnea. Și chiar decât Liviu Dragnea!”

Deputatul PNL de Sibiu, Constantin Șovăială a comentat pe facebook declarațiile președintelui PSD Liviu Dragnea, făcute seară trecută la postul de televiziune Antena 3. “Lumea în care trăiește Liviu Dragnea este probabil interesantă, dar cu siguranță  e altă decât a noastră, a majorității românilor. Obsedat de paralelisme, omul și-a creat un univers paralel”, scrie Șovăială, adăugând că “pentru Liviu Dragnea e greu de înțeles că oamenii se pot mobiliză și fără să le pună cineva autocare la dispoziție, e imposibil de priceput că instituțiile trebuie să funcționeze singure, fără recomandări de la șefi de partide  și e de neconceput pentru el că unii dintre români îl displac pur și simplu sau chiar urăsc, fără, însă, a-i dori moartea”.

Parlamentarul de Sibiu spune că “Liviu Dragnea în paranoia să molipsitoare (am văzut că sunt și unii care se imaginau premieri puși de KGB) închipuie scenarii hollywoodiene că să ne țină ocupați.  Trucurile astea de regizor ar trebui să ne facă să uităm și de bătăile din piață , de crizele din spitale și de scăderea puterii de cumpărare. Din fericire, oamenii sunt mai inteligenți decât crede Liviu Dragnea. Și chiar decât Liviu Dragnea!”, a mai scris Șovăială.

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

chivuta din teleorman

Acum 2 ani

Da, si chiar decat matale!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus