Joi,
21.10.2021
Cer Senin
Acum
4°C

Spațiul de depozitare a mașinilor ridicate se mută de pe strada Autogării în cartierul Gușterița (CP)

Spațiul de depozitare a mașinilor ridicate se mută de pe strada Autogării în cartierul Gușterița (CP)

În ședința Consiliului Local din această lună Primăria Sibiu va solicita acordul pentru mutarea spațiului unde se depozitează mașinile ridicate ca sancțiune pentru parcarea neregulamentară. Prin proiectul de hotărâre se propune mutarea spațiului de pe strada Autogării, nr. 5-7 pe strada Anul 1907, nr. 14, în cartierul Gușterița, în curtea Serviciului de Administrare a Parcurilor și Zonelor Verzi.

Dacă este aprobată de Consiliul Local, modificarea va intra în vigoare din 1 septembrie, Biroul Ridicări din cadrul Poliției Locale urmând să asigure și amplasarea indicatoarelor necesare către noul spațiu. Din această locație, proprietarii autovehiculelor ridicate își vor putea revendica autovehiculele și tot aici vor achita taxa de ridicare, transport și depozitare a autovehiculului în cauză.

De la începutul anului și până în prezent Poliția Locală a ridicat peste 1600 de autovehicule parcate neregulamentar și le-a transportat la spațiul de depozitare.

Comentarii

5 comentarii

Robert

Acum 3 ani

Vad ca nici o referire la anuntul pus in locul masinii ridicate.daca nu lasi un anunt e cam...furt. in plus de asta...am asistat odata la ridicarea unei masini in zona dioda...era parcata pe trotuar...nu incurca circulatia...ramasese loc suficient si pe trotuar pt pietoni....etc...e drept era indicatorul care interzicea oprirea.la intrarea dioda spre anaf.eram in masina chiar in spatele utilajului de ridicat.m.am uitat pe tel la ceas toata operatiunea...oprisera exact in fata mea blocind total acea strada a durat 18 min timp in care strada a fost blocata total..cozi...nervi...intoarceri aiurea...etc.intrebare...deci daca pt a rifica o masina parcata...ilegal...dar care nu incurca traficul nici pt auto nici pt pietoni...e normak sa bl8chezi o strada 18 min total? Oare cei de la ridicari nu au incalcat legea???? Sau ei au dreptul sa blocheze o strada pt a...fura o masina???
Raspunde

Dumitru

Acum 3 ani

Ar merge dezvoltata o functie in Sibiu City App cu care sa se poata marca masinile parcate neregulamentar.
Raspunde

Nelutu

Acum 3 ani

E un fel de-a v-ați ascunselea. Str. Ariesului, Autogarii, acum Anul 1907, oare urmatoarea locatie va fi tot o strada cu litera A sau se va trece la litera B!? Mai este loc.... pana la ultima litera din alfabet.
Raspunde

Maria

Acum 3 ani

Oare 50% din din sibieni stiu unde este strada asta? Stiti ca e o infundatura ingusta in Gusterita unde nu a fost creat nici macar un loc de parcare odata cu modernizarea strazii de anul trecut....
Raspunde

Ștef

Acum 3 ani

La cât de înghesuită e Astrid...mă aștept la orice. Pe strada în cauză nu pot trece 2autiturisme unul pe lângă altu’....
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus