Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Tâlhărie în zona Gării. Tânăr lovit și lăsat fără telefon

Tâlhărie în zona Gării. Tânăr lovit și lăsat fără telefon

Un tânăr de 19 ani a fost lovit săptămâna trecută în timp ce se afla în zona Gării, două persoane furându-i telefonul și ceasul.

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță joi că, în continuarea cercetărilor efectuate într-un dosar penal privind infracțiunea de tâlhărie calificată, la data de 22 august, polițiștii Biroului Județean Poliție Transporturi Sibiu, cu sprijinul polițiștilor de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sibiu, au identificat și prins doi sibieni, cu vârsta de 17, respectiv 18 ani, bănuiți de săvârșirea faptei.

”În fapt, la data de 18 august a.c., în jurul orei 02,00, un sibian în vârstă de 19 ani, a sesizat Poliției Municipiului Sibiu faptul că, în timp ce se afla în zona Stației CFR Sibiu, două persoane necunoscute de sex masculin l-au lovit și i-au sustras un telefon mobil și un ceas de mână”, explică polițiștii sibieni.
În urma investigațiilor desfășurate de către polițiști, la data de 22 august, presupușii autori au fost identificați și prinși, bunurile fiind recuperate și predate părții vătămate.

Față de cei doi sibieni s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus