Vineri,
04.12.2020
Cer Senin
Acum
9°C

Fumigene și lacrimogene în Consiliul Județean

29 August 2018 19:14

Fumigene și lacrimogene în Consiliul Județean

Un proiect de hotărâre care nu anunța nimic special a declanșat un val de replici acide între președintele organizației municipale a PSD Sibiu, Cătălin Stanciu și vicepreședintele PNL Sibiu, Vlad Vasiu. Proiectul de hotărârea care urmărea constituirea Comisiei speciale de analiză şi verificare a activităţii desfăşurate la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu l-a determinat pe Cătălin Stanciu să remarce că doi dintre membrii comisiei nu sunt plătiți pentru activitatea lor. La refuzul președintelui de ședință, Marcel Luca, de a retrage proiectul, Cătălin Stanciu a răbufnit, mai ales că fusese avertizat de Vlad Vasiu că se insistă prea mult pe marginea subiectului. ”Dacă vă doriți o mașinărie de vot, cu tot respectul putem să facem și acest lucru. Și putem să respectăm și regulamentul. Ținând cont că ne întâlnim o dată pe lună, dacă nici aici nu avem dezbateri și nu discutăm, atunci trebuie să vă asumați dumneavoastră. Eu nu-mi asum acest lucru. Nu suntem o mașinărie de vot, să apăsăm doar ”da”, ”nu” și ”abținere”. Iar partea aceasta de fumigene fiecare o interpretează cum vrea, dar nu ați fost în mandatul trecut, să vedeți cum suflați acum în iaurt. Să vedeți cum este!”, a replicat Stanciu.

Reacția lui Vlad Vasiu a fost promptă: ”Domnule coleg, intervenția mea era o rugăminte să ne sintetizăm puțin intervențiile, să nu pierdem câte 25 – 30 de minute la fiecare intervenție. Și cu fumigene, credeți-mă că am luat și lacrimogene în ultima vreme... Deci sunt destul de obișnuit cu ele”, a reacționat Vlad Vasiu., punând capăt discuției.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

cititor 13

Acum 2 ani

mda.....se stie......Laura Valsan are multi sustinatori de la PSD......doar se stie cum a procedat sa ajunga pe acolo......
Raspunde

CJS

Acum 2 ani

Felicitări domnului Stanciu pentru poziia pertinentă și la obiect. În ceea ce-l privește pe domnul Vasiu, acesta a dovedit faptul că tratează flegmatic un subiect important, iar punctul său de vedere este lipsit de substanță.
Raspunde

zzz

Acum 2 ani

mai usor cu ciocolata pe scari...
Raspunde

Alex

Acum 2 ani

Felicitari domnule Stanciu !!!
Raspunde

Mara

Acum 2 ani

Dl. Stanciu, ati auzit vreodata de sintagma ``Pro bono`` ? Sau la PSD musai sa iasa bani din orice?
Raspunde

Misu

Acum 2 ani

Ce personaje de desene animate avem in consiliu local.Lolek si Bolek
Raspunde

dancp2

Acum 2 ani

astia nu au fost alesi se vede!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus