Sâmbătă,
01.10.2022
Partial Noros
Acum
25°C

Fumigene și lacrimogene în Consiliul Județean

Fumigene și lacrimogene în Consiliul Județean

Un proiect de hotărâre care nu anunța nimic special a declanșat un val de replici acide între președintele organizației municipale a PSD Sibiu, Cătălin Stanciu și vicepreședintele PNL Sibiu, Vlad Vasiu. Proiectul de hotărârea care urmărea constituirea Comisiei speciale de analiză şi verificare a activităţii desfăşurate la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sibiu l-a determinat pe Cătălin Stanciu să remarce că doi dintre membrii comisiei nu sunt plătiți pentru activitatea lor. La refuzul președintelui de ședință, Marcel Luca, de a retrage proiectul, Cătălin Stanciu a răbufnit, mai ales că fusese avertizat de Vlad Vasiu că se insistă prea mult pe marginea subiectului. ”Dacă vă doriți o mașinărie de vot, cu tot respectul putem să facem și acest lucru. Și putem să respectăm și regulamentul. Ținând cont că ne întâlnim o dată pe lună, dacă nici aici nu avem dezbateri și nu discutăm, atunci trebuie să vă asumați dumneavoastră. Eu nu-mi asum acest lucru. Nu suntem o mașinărie de vot, să apăsăm doar ”da”, ”nu” și ”abținere”. Iar partea aceasta de fumigene fiecare o interpretează cum vrea, dar nu ați fost în mandatul trecut, să vedeți cum suflați acum în iaurt. Să vedeți cum este!”, a replicat Stanciu.

Reacția lui Vlad Vasiu a fost promptă: ”Domnule coleg, intervenția mea era o rugăminte să ne sintetizăm puțin intervențiile, să nu pierdem câte 25 – 30 de minute la fiecare intervenție. Și cu fumigene, credeți-mă că am luat și lacrimogene în ultima vreme... Deci sunt destul de obișnuit cu ele”, a reacționat Vlad Vasiu., punând capăt discuției.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

cititor 13

Acum 4 ani

mda.....se stie......Laura Valsan are multi sustinatori de la PSD......doar se stie cum a procedat sa ajunga pe acolo......
Raspunde

CJS

Acum 4 ani

Felicitări domnului Stanciu pentru poziia pertinentă și la obiect. În ceea ce-l privește pe domnul Vasiu, acesta a dovedit faptul că tratează flegmatic un subiect important, iar punctul său de vedere este lipsit de substanță.
Raspunde

zzz

Acum 4 ani

mai usor cu ciocolata pe scari...
Raspunde

Alex

Acum 4 ani

Felicitari domnule Stanciu !!!
Raspunde

Mara

Acum 4 ani

Dl. Stanciu, ati auzit vreodata de sintagma ``Pro bono`` ? Sau la PSD musai sa iasa bani din orice?
Raspunde

Misu

Acum 4 ani

Ce personaje de desene animate avem in consiliu local.Lolek si Bolek
Raspunde

dancp2

Acum 4 ani

astia nu au fost alesi se vede!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus