Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
16°C

Primăria Sibiu va desfășura a patra acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor (CP)

Primăria Sibiu va desfășura a patra acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor (CP)

În perioada 3-5 septembrie, Primăria Sibiu va desfășura a patra acțiune de dezinsecție împotriva țânțarilor din acest an, prima desfășurându-se la începutul lunii mai, a doua la începutul lunii iulie, iar cea de-a treia la jumătatea lunii august.

Substanțele active se vor împrăștia în parcurile și zonele verzi de pe domeniul public al municipiului Sibiu pe timpul nopții, în intervalul orar 22:00 – 4:00.

Precizăm că substanța utilizată este avizată de Ministerul Sănătății, respectă reglementările generale și legislația specifică privind sănătatea și mediul înconjurător. Totuși, sibienii sunt rugați să nu rămână în zonă în momentul în care se face efectiv împrăștierea.

În caz de condiții meteo nefavorabile, acțiunea va fi reprogramată la o dată pe care o vom anunța.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

1 comentarii

Andrei

Acum 5 ani

Nu știu ce substanțe folosesc, dar anul asta nu au avut nici un efect. E plin de țânțari peste tot, zici că îi revigorează așa zisa acțiune.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus