Vineri,
14.05.2021
Parțial Noros
Acum
13°C

Dăncilă: Cei mai înverşunaţi care îmi numără virgulele nu au altceva de criticat. Am făcut greşeli pe fondul oboselii

Dăncilă: Cei mai înverşunaţi care îmi numără virgulele nu au altceva de criticat. Am făcut greşeli pe fondul oboselii

Premierul Viorica Dăncilă şi-a îndemnat colegele social democrate, vineri, la Mamaia, la unitate, spunând că nu este o soluţie să depui plângeri penale şi să jigneşti, cu referire la adversarii politici. Premierul Viorca Dăncilă a făcut referire şi la criticile la adresa sa cu privire la greşelile gramaticale pe care le face, spunând că presiunea este una imensă şi greşelile vin pe fondul oboselii. Aceasta a mai adăugat că nu are ”niciun motiv să facă un pas înapoi” şi că, de câte ori îi este greu, se gândeşte la Organizaţia de Femei.

"Să avem dispute, dar ele să fie pe lucruri bune, anul Centenar nu înseamnă jigniri, nu înseamnă scindare, nu înseamnă să îndemni la violenţă. Ce se întâmplă acum e greu de înţeles pentru noi, dar cum vor înţelege copiii, generaţiile viitoare. Dacă cei care acum îndeamă la scindare şi cred că nu vor fi judecaţi de generaţiile viitoare se înşeală", a declarat Viorica Dăncilă, la Mamaia.

Premierul a îndemnat la unitate, spunând că soluţia nu sunt plângerile penale, cu referire la liderul PNL, Ludovic Orban care a făcut plângere pe numele său pentru trădare.

"Toţi vom răspunde pentru ceea ce facem. Unii să răspundă pentru că au înlocuit proiectele cu plângeri penale, argumentele cu jigniri, că încearcă să îşi facă lobby pentru propria persoană. Cred că e pentru prima dată când premierul în funcţie are dosar pentru pentru un act diplomatic. Înţeleg lupta politică, am văzut multe bătălii, ce înseamnă o campanie electorală, dar niciodată nu am văzut că atunci când nu ai argumente îl jigneşti pe celălalt. Nu, nu cred acest lucru, dar cred că românii ne judecă prin ce facem pentru ei. (...) Vă rog să nu cedăm în faţa dorinţei de scindare", a mai spus Dăncilă, citată de Mediafax.

"Am fost descumpănită de virulenţa atacurilor lansate asupra mea. Am înţeles cu timpul că cei mai înverşunaţi adversari care îmi numără virgulele şi greşelile nu au altceva de criticat şi se limitează la aceste lucruri. Da, poate că am greşit, este o presiune imensă, este oboseală imensă, încercăm să facem mult şi de multe ori pe fondul oboselii am făcut greşeli, dar nu voi greşi niciodată în deciziile pentru România şi români şi cred că asta e important. Iar faptul că nu am greşit e reliefat de drumul bun pe care merge economia românească, de deciziile pe care le-am luat, de implicarea fiecărui coleg, de implicarea tuturor, pentru că toate aceste lucruri se fac în echipă, le-am discutat şi hotărât împrreună", a spus Viorica Dăncilă, la Mamaia.

"În cadrul proiectelor importante pentru România am încercat să aduc toate instituţiile şi partidele politice. Am crezut şi cred că pot să ies din acest joc al urii. România şi românii sunt lucruri care trebuie să fie respectate atât pe plan intern cât şi extern", a mai spus Dăncilă.

”Nu am niciun motiv să fac un pas înapoi. Apoi îmi pun întrebarea pe care cred că multe dintre colege o au - pe mâinile cui să lăsăm România? A unui partid care vrea să dărâme guvernul cu ajutorul plângerilor penale, a unui partid care preferă circul în instituţiile statului, a unui partid care face circ în Parlamentul României? Ăştia sunt oamenii care să conducă România, care să ne conducă în direcţia bună?”

Comentarii

6 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

feminista

Acum 2 ani

Felicitări doamnă! Țineț-o tot așa! Dar veniți cu lecția bine învățată ca să nu mai aibă ce critica dragii noștri cârcotași!
Raspunde

Inspectorul Javert

Acum 2 ani

Greşelile pe care le-ați făcut ,ne demonstrează că nu aveți cultură socială ,mai pe româneşte, nu ştiți pe ce lume trăiți ,adică sunteți aeriană de tot ce se întmplă în România!!!
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

jean valjean

Acum 2 ani

hai sa fim seriosi! Crezi ceea ce spui?
Raspunde

lol

Acum 2 ani

Ioi...nu are cultura! Punct!
Raspunde

Ridichie Iglesias

Acum 2 ani

Grija mare sa nu iti numere cineva oualele !! Sigur da cu virgula.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus