Miercuri,
27.01.2021
Cer Senin
Acum
-1°C

Ganț și Turcan cer demisia lui Darius Vâlcov. ”Dacă Dăncilă nu-l demite, înseamnă că e părtașă!”

Ganț și Turcan cer demisia lui Darius Vâlcov. ”Dacă Dăncilă nu-l demite, înseamnă că e părtașă!”

Deputații Ovidiu Ganț și Raluca Turcan cer demisia consilierului primului-ministru, Darius Vâlcov, după ce acesta a postat pe pagina sa de Facebook un film în care președintele Klaus Iohannis este asemănat cu Adolf Hitler, iar sigla FDGR a fost înlocuită cu o svastică.

Ganț a solicitat și a primit cu unanimitate de voturi din partea grupului parlamentar al Minorităților Naționale adeziunea în cazul declarațiilor lui Vâlcov. ”Ca urmare a postarii de catre domnul Darius Vâlcov, consilier al prim-ministrului, a unui film denigrator la adresa Forumului Democrat al Germanilor din Romania am solicitat colegilor din Grupul Parlamentar al Minoritatilor Nationale adoptarea unei pozitii oficiale. Cu unanimitatea membrilor prezenti a fost adoptata decizia de a se trimite urmatoarea scrisoare”, a scris Ganț pe pagina sa de Facebook.

Scrisoarea Grupului Minorităților Naționale:

”Grupul Parlamentar al Minorităților din România a luat act cu îngrijorare de apariția în spațiul public a unei prezentări a FDGR, având semnul electoral și sigla (inima) înlocuită cu svastica. În baza principiului Grupului Parlamentar al Minorităților Naționale conform căruia, un atac asupra oricărei organizații membre ale acestuia reprezeintă un atac asupra tuturor organizațiilor membre ale sale, Grupul Parlamentar al Minorităților Naționale ăși exprimă indignarea față de acest gen de atacuri la adresa FDGR și vă solicită:

  1. Demiterea consilierului dvs., dl. Darius Bogdan Vâlcov
  2. Dezavuarea publică a atacurilor prin care FDGR este etichetat ca organizație fascistă, având ca însemn svastica”, se arată în documentul semnat de liderul Grupului, Varujan Pambuccian.
Totodată, liderul PNL Sibiu, Ralca Turcan solicită premierului Viorica Dăncilă demiterea de urgență a consilierului Darius Vâlcov. ”Dacă doamna Dăncilă nu-l demite pe Valcov, înseamnă că e părtașă!”, susține Turcan.

Despre acest subiect s-a mai scris aici:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/09/03/valcov-posteaza-pe-facebook-un-video-in-care-iohannis-apare-in-postura-lui-hitler/

 

 

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

dancp2

Acum 2 ani

care ii da MUIE si cui? turcana din botseni lui gantz glont sau invers? OPINIE POLITICA
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus