Vineri,
29.03.2024
Cer Senin
Acum
19°C

Vreme deosebit de caldă pentru început de septembrie, la Sibiu

Vreme deosebit de caldă pentru început de septembrie, la Sibiu

Meteorologii anunță că temperaturile se mențin ridicate și la început de septembrie. Toată săptămâna, temperaturile se vor încadra între 27-30 de grade Celsius, iar ploi vor fi întâlnite rar și mai mult la munte.

Un cod galben de ploi a fost emis până mâine seară cel puțin, dar pentru zona de munte, avertizează meteorologii, și este posibil să se prelungească și pe ziua de miercuri. Pentru zonele joase sunt așteptate averse de scurtă durată și pe arii restrânse.

Ziua de luni aduce temperaturi de până la 30 de grade Celsius, iar la noapte vor fi 14-15 grade Celsius. Miercuri vremea va fi instabilă, cu cer mai mult noros, dar temperaturile se vor menține la valori ridicate.

„Mâine vor fi 27 de grade, dar nu o să scadă sub această valoare. La fel va fi și miercuri, iar de joi cresc din nou temperaturile la 29-30 de grade Celsius”, arată meteorologii.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus