Marţi,
27.09.2022
Ploi Scurte
Acum
14°C

Pompierii sibieni donează sânge. „Este un gest pe care oricare din noi îl poate face”

Pompierii sibieni donează sânge. „Este un gest pe care oricare din noi îl poate face”

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au donat astâzi sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină din cadrul Spitalului Județean Sibiu, fiind una din activitățile care marchează, pe 13 septembrie, Ziua Pompierilor.

13 pompieri din cadrul ISU Sibiu au participat la o acțiune benevolă de donare de sânge pentru a contribui la salvarea  vieților celor care se află pe paturile de spital și au nevoie urgentă de trasfuzii.

„Pompierii înţeleg cel mai bine suferinţa semenilor aflaţi în situaţii care le pun viaţa în pericol, mai ales că de nenumărate ori aceştia sunt primii care văd cum oamenii ajung în situaţii extreme şi pentru a-i salva este nevoie de sânge. Este un gest de solidaritate pe care fiecare din noi îl poate face, având în vedere importanţa şi beneficiile donării de sânge, atât pentru donator cât şi pentru receptor”, arată reprezentanții ISU.
Acțiunea se alătură celorlalte activități planificate pentru marcarea Zilei de 13 Septembrie – Ziua pompierilor din România.

pompieri donare sange (7) pompieri donare sange (5) pompieri donare sange (4) pompieri donare sange (3) pompieri donare sange (2)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus