Luni,
28.11.2022
Innorat
Acum
0°C

PROIECT FOTO INEDIT: DENT ESTET face Sibiul să zâmbească! (CP)

PROIECT FOTO INEDIT: DENT ESTET face Sibiul să zâmbească! (CP)

Sibiul este încă o dată pus pe harta evenimentelor culturale, de această dată printr-un proiect foto inedit, menit să pună în valoare puterea unui zâmbet. De ce este acest eveniment inedit? Ei bine, pentru că zâmbetele sunt contagioase, conectează oamenii, indiferent cât de diferiți ar fi, și împrăștie o atitudine pozitivă.

Acum, că ți-am stârnit curiozitatea, ridicăm ștacheta spunându-ți că pe cei care-și doresc să ia parte la acest proiect îi așteaptă o mulțime de beneficii oferite de către organizator, lanțul de clinici stomatologice numărul 1 pe piața din România, DENT ESTET.

Programul evenimentului

Ce se va întâmpla, mai exact? Artistul Cristian Cojocariu, cel mai talentat tânăr din noul val de fotografi din Sibiu, le va realiza participanților câte un portret în lumină naturală, surprinzându-le zâmbetul.

„Am fost extrem de încântat să fac parte din acest proiect! Fiind originar din Sibiu, dorința mea a fost dintotdeauna să ofer comunității locale un proiect foto care să-i facă cinste și, cumva, să mă revanșez pentru ceea ce mi-a oferit. Cu atât mai mult un proiect care crede în puterea zâmbetelor!" spune Cristian Cojocariu, fotograful proiectului, student la Fotografie din cadrul University of East London.
La acest proiect foto se pot înscrie atât adulți, cât și copii, care vor fi așteptați în mai multe locații emblematice din Sibiu, precum Piața Mică, Piața Mare, Piața Huet, Strada Cetății și Pasajul Scărilor. Doritorii sunt invitați să se înscrie, începând cu 3 septembrie, pe pagina oficială a proiectului sau pe paginile de Facebook DENT ESTET Sibiu și DENT ESTET 4 KIDS Sibiu, unde îi așteaptă și alte surprize, dar vor putea urmări și update-uri despre proiect și noutăți. Ulterior, participanții vor fi contactați de către echipa DENT ESTET pentru a fi programați la ședința foto, care se va desfășura între 17 și 19 septembrie.

Participanții vor beneficia de ocazia de a fi printre primii pacienți ai viitoarelor clinici DENT ESTET din Sibiu și vor fi răsplătiți cu un voucher de servicii stomatologice la standarde internaționale, adulți sau copii, ce constă în consultație și profilaxie gratuite, 50% reducere la albire dentară profesională cu laser și 10% reducere la planul de tratament.

Mai mult decât atât, portretele sibienilor vor fi expuse în cadrul vernisajului care va celebra deschiderea clinicilor DENT ESTET Sibiu pentru adulți, din strada Moldovei nr. 1A, și DENT ESTET 4 KIDS, din strada Bahluiului nr. 9, din luna octombrie. De asemenea, fiecare participant va primi portretul printat pe canvas. Ca la orice eveniment important, locurile sunt limitate, așa că doritorii sunt încurajați să se înscrie cât mai repede!

„Am ales Sibiul pentru deschiderea a două noi clinici nu doar pentru că este orașul nostru de suflet, ci și pentru legăturile pe care le avem cu comunitatea de medici stomatologi locali, formată în cadrul seminarului ADOM. Mai mult decât atât, am decis să oferim sibienilor zâmbetele și serviciile stomatologice la standarde internaționale pe care le merită! Și cum să sărbătorim altfel acest eveniment decât printr-un proiect foto care să le surprindă zâmbetele?" declară Dr. Oana Taban, CEO & Fondator DENT ESTET.
Cine este DENT ESTET?

Povestea clinicilor a început în 1999, din dorința de a oferi servicii stomatologice premium, aliniate la standarde internaționale. De la an la an, business-ul a crescut organic și s-a poziționat atât în topul preferințelor pacienților, cât și primul din piață, și nu s-a îndepărtat de la viziunea sa, aceea de a veni în întâmpinarea cererii pentru servicii stomatologice personalizate și de a aduce zâmbete sănătoase cât mai multor persoane.

În spatele celor peste 80.000 de zâmbete fericite oferite de DENT ESTET s-au aflat întotdeauna investițiile constante în tehnologie de ultimă oră, susținerea perfecționării profesionale continue a echipei de specialiști, ceea ce a rezultat în pregătirea internațională și formarea unei echipe multidisciplinare de peste 90 de medici, dar și experiența la standarde înalte oferită fiecărui pacient. Mai mult decât atât, DENT ESTET deține un departament ATI unic în țară, un laborator propriu Aspen și oferă garanția calității prin certificatul ISO 9001: 2008, de către The Germanischer Lloyd Certification GmbH, Hamburg.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus