Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Circulație întreruptă pe breteaua de coborâre de pe A1, spre Vâlcea

Circulație întreruptă pe breteaua de coborâre de pe A1, spre Vâlcea

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în cursul zilei de astăzi, până în jurul orei 17.00, circulaţia rutieră pe breteaua de coborâre de pe autostrada A1 Deva – Sibiu către Râmnicu Vâlcea, de la kilometrul 238, în zona localităţii sibiene Şelimbăr, va fi întreruptă, pentru a permite executarea unor lucrări la partea carosabilă (asfaltare). În acest interval, traficul rutier dinspre autostradă spre municipiul Râmnicu Vâlceava va fi deviat, provizoriu, pe breteaua de coborâre de la kilometrul 239.

Pentru a nu fi implicaţi în accidente rutiere, conducătorii auto care tranzitează zona sus-menţionată sunt sfătuiţi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte, să conducă prudent şi să semnalizeze din timp intenţia de a schimba direcţia de deplasare.

foto Info Trafic Sibiu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus