Marţi,
07.12.2021
Ceata
Acum
1°C

Sibiu Music Fest: Cei mai mari artiști români la momentul actual vin în Piața Mare

Sibiu Music Fest: Cei mai mari artiști români la momentul actual vin în Piața Mare

Sibiu Music Fest revine în centrul orașului cu cea de-a doua ediție a evenimentului care aduce în Piața Mare cei mai căutați artiști români. Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie.

Prima ediție a Sibiu Music Fest a strâns anul trecut peste 30.000 de spectatori, iar transmisia live a concertelor a adunat 500.000 de utilizatori în online. Organizatorii și-au propus să depășească aceste cifre în 2018.

Pe 15 septembrie, începând cu ora 19:00, șapte artiști de top vor urca pe scenă și vor cânta live pentru publicul sibian la cea de-a doua ediție a Sibiu Music Fest.

Invitații acestei ediții sunt: Smiley, Ioana Ignat, Deepcentral, Fly Project, Liviu Teodorescu, Andreea Bălan și Andra Gogan iar intrarea este liberă.

Cei care nu vor reuși să ajungă la eveniment sunt invitați să vizioneze spectacolul live, pe pagina oficială de facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/SibiuMusicFest/

Sibiu Music Fest este organizat de Asociația Culturală Viitorul Muzical și cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

3 comentarii

Saint Bartholomew

Acum 3 ani

Slab. Nu se compară nici măcar cu ediția de anul trecut... să nu mai vorbim de Media Music Awards. Ce nu pot înțelege nici până în prezent, e de ce Primăria Sibiu a renunțat la a mai susține Media Music Awards...
Raspunde

Silviu

Acum 3 ani

Andra Gogan?!?
Raspunde

binema

Acum 3 ani

Spectacole pentru cocalari !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus