Joi,
24.06.2021
Cer Senin
Acum
31°C

Ultimul stadion construit de ConA, blocat în 5 milioane de euro

Ultimul stadion construit de ConA, blocat în 5 milioane de euro

Stadionul din Târgu Jiu ridicat de societatea sibiană ConA riscă să nu fie inaugurat în acest an, așa cum era prevăzut, pentru că lipsesc 5 milioane de euro. "Timp ar mai fi, dar, ţinând cont că lucrările presupun cel puţin două luni de execuţie, suntem la limită. Sperăm că după această rectificare care se va face la nivel naţional să primim şi aceste sume. Eu sunt extrem de dezamăgit pentru că promisiunile sunt multe", a declarat Marcel Romanescu, primarul din Târgu Jiu, conform TV Telekom Sport.

Noul stadion Târgu Jiu îl înlocuiește pe cel vechi, și va îndeplini cerințele nivelului 4 UEFA, nivel care asigură condiții mai mult decât suficiente pentru desfășurarea de meciuri din competițiile naționale, susține ConaA pe pagina sa web. Pe lângă cele 2 tribune și 2 peluze, în cadrul proiectului se vor realiza un corp administrativ și un hotel destinat cazării sportivilor, ambele cu regim de înălțime P+4E, și o parcare subterană pentru 150 autoturisme.

Stadionul va avea o capacitat de 12.500 de locuri. Data inițială la care urma să fie dat în folosință este octombrie 2018.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Cioabanel

Acum 2 ani

Dar nationala rromilori indem da se joace?
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus