Vineri,
09.12.2022
Cer Senin
Acum
7°C

Un sibian a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute, la Vocea României | VIDEO

Un sibian a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute, la Vocea României | VIDEO

Claudiu Fălămaș, actor la Asociația BIS din Sibiu, a reușit să treacă de audițiile pe nevăzute, la Vocea României. Tânărul sibian l-a impresionat pe unul din antrenori. 

Charlie, cum îi spun prietenii, a anunțat recent că va apărea la Vocea României, iar vestea a fost confirmată chiar în primul episod al noii ediții a concursului muzical de pe Pro TV.

Artistul a fost ales de Smiley, iar alături de acesta, la audițiile pe nevăzute au fost câțiva apropiați, printre care și Bogdan Sărătean, directorul Asociației BIS.

charlie falamas

Tânărul s-a evidențiat în Sibiu nu doar prin spectacolele pe care le susține alături de colegii de la Asociația BIS, ci și prin concertele susținute în diferite spații, precum și prin forma inedită de protest pe care a abordat-o în februarie anul trecut.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus