Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
12°C

VIDEO “Arteziană“ de câțiva metri înălțime în zona “blocului-plombă“

VIDEO “Arteziană“ de câțiva metri înălțime în zona “blocului-plombă“

O defecțiune la sistemul de alimentare cu apă din zona sensului giratoriu amenajat între bulevardul Vasile Milea și strada Revoluției a creat, ad-hoc, o “arteziană“ cu un jet înalt de câțiva metri.

Potrivit reprezentanților SC Apă Canal SA, un cămin subteran de lângă imobilul cunoscut sub numele de “blocul-plombă“ a fost inundat cu apă în urma unei defecțiuni. Angajații companiei de apă au programat reabilitarea acestei defecțiuni în dimineața zilei de vineri. Inițial, planul era de a nu întrerupe furnizarea apei în zonă, în timpul operațiunilor de remediere. Însă, acest lucru nu a fost posibil, o coloană de apă de mai bine de cinci metri înălțime țâșnind din canalul înfundat, fapt ce a dus și la restricționarea traficului. În cele din urmă, intervenția a continuat după oprirea furnizării apei, defecțiunile fiind remediate în jurul orei 13:00.

Sursa video: Facebook / Adrian Stanciu

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Diablo, regele infernului

Acum 5 ani

La Milea colț cu Revoluției nu este nici un sens giratoriu :)
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus