Luni,
26.09.2022
Parțial Noros
Acum
11°C

Primăria schimbă regulile de circulație la Piața Cibin

Primăria schimbă regulile de circulație la Piața Cibin

Administrația locală a decis să modifice, parțial, regimul de circulație în zona Pieței Cibin, unul din punctele în care se creează adesea cozi în trafic.

Sensul de circulație pe strada Croitorilor va fi inversat, astfel încât se va circula dinspre strada Turnului către strada Măsarilor, se arată într-un anunț publicat de administrația locală pe site-ul propriu. În plus, accesul în două intersecții din zona Pieței Cibin va fi modificat. Cea mai importantă modificare este aceea că șoferii care vor circula pe lângă piață dinspre strada Turnului (pe așa-numita stradă Piața Cibin) vor trebui să oprească la intersecția cu strada Măsarilor, unde va fi amplasat un semn STOP. Până acum, șoferii care circulau pe strada Piața Cibin aveau prioritate față de cei care circulau pe Măsarilor.

Cel de-al doilea semn STOP urmează, însă, a fi amplasat pe strada Măsarilor, astfel încât șoferii care vor circula dinspre Teatrul Gong vor trebui să oprească la intersecția cu străzile Croitorilor și Pânzarilor.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

2 comentarii

Maria

Acum 4 ani

Fă o schiţă cu cea a fost şi cum s-a modificat.
Raspunde

...

Acum 4 ani

In zona, pe Malului semaforul este prost gandit, are timp alocat prea scurt, ceea ce duce foarte des la cozi. Ar trebui revizuiti timpii pentru acea intersectie mai ales ca acum prin modificarea asta, cei care vor sa ajunga de pe Masarilor pe Turnului vor fi obligati sa iasa pe Malului si sa ingroase cozile de la semaforul respectiv. De asemenea trebuie reglementata mai clar parcarea pe laterala pietei dinspre Malului pentru a asigura fluiditate a traficului.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus