Joi,
28.03.2024
Cer Senin
Acum
13°C

Bărbat jefuit de 8.000 de lei în Piața Unirii. Hoțul a fost prins după jumătate de oră

Bărbat jefuit de 8.000 de lei în Piața Unirii. Hoțul a fost prins după jumătate de oră

Un sibian a fost agresat și jefuit ziua în amiaza mare de un minor, în zona Piața Unirii. Bărbatul a reclamat întâmplarea la poliție, iar o jumătate de oră mai târziu hoțul a fost prins. 

Totul s-a întâmplat ieri, în jurul orei 15:30. În urma intervenției polițiștilor rutieri și de ordine publică la solicitarea păgubitului care a rămas fără 8.000 de lei în urma altercației, în 30 de minute de la sesizare, pe strada Rennes, s-a reușit identificarea și prinderea persoanei bănuite de săvârșirea faptei, un sibian în vârstă de 17 ani. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și redat persoanei vătămate, anunță reprezentanții Poliției Sibiu.

În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar tânărul prins a fost reținut pentru 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Biroului de Investigații Criminale Sibiu.

 

Foto: arhiva TS

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Dumitru Bucuresteanu

Acum 5 ani

Fake news, nu are cum sa fie sibian, sibienii nu fura. Poate din alt judet, nu dam nume, ca altfel nu imi explic.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus