Joi,
02.05.2024
Cer Senin
Acum
19°C

S-a răsturnat cu mașina în drum spre Sibiu deoarece își verifica centura

S-a răsturnat cu mașina în drum spre Sibiu deoarece își verifica centura

Polițiștii lansează încă un apel la atenția șoferilor în timp ce aceștia conduc și aduc în sprijinul lor situația unui sibian care s-a răsturnat cu mașina în această dimineață.

Exemplul este al unui șofer în vârstă de 51 de ani, care venea în această dimineață înspre Sibiu dinspre Avrig. În zona Fântâniței Haiducului, bărbatul a scos șofatul din zona sa de atenție, a povestit mai apoi polițiștilor. “Și-a îndreptat atenția spre dispozitivul de fixare a centurii de siguranță, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat pe partea carosabilă. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale“, relatează polițiștii sibieni. La ora transmiterii acestei știri, traficul în zona producerii accidentului se desfășoară îngreunat.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații, Administrație
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

FBI

Acum 5 ani

...varianta cu centura nici cucu n o crede !
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus