Vineri,
27.05.2022
Acum
0°C

Cum își fac reclamă primăriile din Sibiu, în 2018 – prin Pagini Aurii

Cum își fac reclamă primăriile din Sibiu, în 2018 – prin Pagini Aurii

Mai multe primării din județul Sibiu au găsit o metodă inventivă de a-și populariza localitățile – prin Pagini Aurii. Edilii spun că motivul principal în constituie faptul că reușesc astfel să atragă atât turiști cât și investitori.

Constantin-Aurelian Văcariu, primarul comunei Arpașu de Jos, își popularizează comuna deja de câțiva ani prin intermediul spațiilor publicitare din Pagini Aurii. Edilul spune că speră ca printr-o astfel de reclamă să atragă chiar și posibili investitori.

„Noi solicităm spațiu pentru promovarea comunei din toate punctele de vedere, de la administrativ până la firme, pagina de internet a primăriei. Cam de vreo câțiva ani facem treaba asta, în pagini aurii se tipăresc două pagini în plus și avem și un spațiu în online. De acolo îi trimite pe toți vizitatorii direct la pagina noastră de internet. E o promovare mai amplă a noastră pentru că turiștii poate nu se gândesc sau nu au de unde să știe de pagina noastră, dar intrând pe Pagini Aurii găsesc exact ce caută ca vizitatori. Poate găsim persoane interesate să vină să investească în zonă dacă o văd ca pe una cu potențial în acest sens. Anul trecut am avut pe pagina de internet a primăriei 120.000 de vizitatori, ceea ce la nivel de comună nu e un număr mic. Nu spun că e numai datorită lor, dar cu siguranță a avut și acest lucru un impact”, arată primarul comunei Arpașu de Jos.
arpasu de jos

Același lucru se întâmplă și în cazul localității Porumbacu de Jos, acolo unde a fost făcută una din cele mai căutate atracții din ultimii ani, din județ - Castelul de Lut.

„Știți bine povestea cu Castelul de Lut și sunt și alte obiective frumoase, demne de vizitat. Dacă și alți investitori descoperă această zonă și fac ceva inedit aici, este ideal. Eu cred că e mai bine să ne ocupăm de conservarea patrimoniului și de creșterea turismului, în loc să ne ocupăm de zona industrială. Să știți că lumea vede, mai ales pe internet, și vine să vadă ce e aici. Noi primim și cartea Pagini Aurii la primărie, nu știu unde altundeva se mai distribuie, dar impactul de pe internet e oricum foarte mare”, spune Ioan Strava, primarul comunei.
castel de lut valea zanelor porumbacu

La Nocrich este de asemenea folosit acest mod de popularizare. Primăria organizează mai multe târguri de-a lungul anului, iar două frumoase biserici fortificate merită vizitate de turiști. Primarul speră că investitorii vor vedea în această zonă o oportunitate și că vor contribui la înfrumusețarea comunei.

„Mie de fel nu îmi place să îmi fac publicitate, doar că mă gândeam că fiind trecuți în mai multe locuri, se știe astfel de noi că existăm și poate cineva vine în vizită pe Valea Hârtibaciului și consideră că ar fi o oportunitate de investiție aici. Noi colaborăm de mai demult cu cei de la Pagini Aurii și merită”, spune Ionel Visa, primarul comunei Nocrich.
nocrich-455x305

Un anunț de achiziții prin care se cere spațiu publicitar în Pagini Aurii include după cum urmează: Nume Companie, Adresa completă, Domeniu de activitate, 1 Număr de telefon, 1 Număr de fax, 1 Adresa de e-mail, 1 Adresa website, Localizare pe hartă, Motto / Slogan, Logo, Program de lucru, Modalități de plată, Descrierea activității în 1200 de caractere, 7 Produse și Servicii, 7 Cuvinte cheie, 3 Branduri , 1 Punct de lucru , 1 Persoană de contact și Galerie foto – 6 imagini.

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus