Luni,
04.12.2023
Parțial Noros
Acum
-2°C

Clubul de lectură pentru copii, inaugurat sâmbătă la Biblioteca ASTRA (P)

Clubul de lectură pentru copii, inaugurat sâmbătă la Biblioteca ASTRA (P)

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu vă propune să luați parte la prima întâlnire a Clubului de lectură pentru copii, sâmbătă, 22 septembrie 2018, ora 10:30, la Compartimentul pentru Copii și Tineret din Str. George Barițiu nr. 7, corp B, et. I.

Inițiat de bibliotecarele Ana Coca și Paula Mihalache, Clubul de lectură propune celor mici o incursiune în lumea frumoasă și seducătoare a cărților pentru copii. Un motiv în plus pentru cei mici, dar și pentru cei mari, de a se regăsi în comunitatea iubitorilor de litere și carte.

clubul de lectura pentru copii

În luna octombrie, copiii cu vârste cuprinse între 11 și 13 ani vor avea ocazia să citească din Bufnițe de Carl Hiaasen, David și vioara lui de Eleanor H. Porter sau Vânătorii de cărți de Jennifer Chambliss Bertmann. Pe lângă propunerile bibliotecarelor, copiii vor putea veni cu sugestii de lectură. Subiectul primei întâlniri va fi mult așteptatul concurs Bătălia cărților, iar moderatorul întâlnirii va fi Eduard Ilincescu, câștigător al acestei competiții, în primăvara acestui an.

Fii prietenul cărților în Clubul de lectură pentru copii la Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu!

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus