Joi,
02.02.2023
Innorat
Acum
2°C

Vedetă a America's got Talent, vine să cânte la Căminul Cultural din Roșia | VIDEO

Vedetă a America's got Talent, vine să cânte la Căminul Cultural din Roșia | VIDEO

Soprana Laura Bretan cântă duminică la Căminul Cultural din comuna sibiană Roșia. Tânăra româncă a participat la America's got Talent, dar și la Românii au Talent, unde a și luat premiul cel mare în 2017. 

Tânăra a reușit la doar 15 ani să câștige competiția Românii au Talent datorită calităților ei vocale. Laura a făcut furori și în America, acolo unde, în 2016, a terminat concursul de talente pe locul al șaselea.

Evenimentul de la Căminul Cultural din Roșia va avea loc duminică, 23 septembrie, începând cu ora 10:00. Laura Bretan va interpreta atât melodii în limba română, cât și în engleză și ebraică. Recitalul ei va fi precedat de prestația muzicală a fanfarei BBBS Band, căreia i se va alătura o fanfară mai mică formată din elevi din localitea Roșia. Programul muzical va fi completat cu un mesaj transmis de profesorul Ioan Panican, președintele Forumului Civic Creștin.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus