Duminică,
11.04.2021
Cer Senin
Acum
13°C

Carmen Iohannis și-a scos clasa la prima oră de dirigenție în aer liber. ”Sper să se apuce de sport”

Carmen Iohannis și-a scos clasa la prima oră de dirigenție în aer liber. ”Sper să se apuce de sport”

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a avut sâmbătă prima ieșire cu elevii din clasa a IX-a a Colegiului ”Gheorghe Lazăr”, clasă a cărei dirigintă este. Ieșirea a avut și un mesaj, spune Carmen Iohannis.

Împreună cu elevii săi, Carmen Iohannis a mers la baza sportivă Pamira, unde zilele acestea se desfășoară turneul de tenis Sibiu Open. Elevilor săi le-au fost date mingi și rachete de tenis, astfel încât Carmen Iohannis a avut și surpriza de a descoperi și reale talente pe terenul de zgură. ”Aceasta a fost prima noastră ieșire, cu clasa a IX. Am zis să începem cu sportul, pentru că vrem să dăm un semnal că sportul este foarte important: pentru tineri, pentru vârstnici, pentru orice vârstă. Tenisul este un sport frumos, elegant, plăcut tuturor și dacă tot avem Sibiu Open, atunci de ce să nu profităm de el. Sper că după ora aceasta de dirigenție în aer liber, mulți dintre elevii mei se vor apuca de orice sport. M-aș bucura să fie tenis”, a spus Carmen Iohannis.

carmen iohannis 2

Profesoara de engleză spune că, după tipicul celorlalte clase ale căror dirigintă a fost, și cu noii săi elevi va avea mai multe ieșiri și excursii. Eventual chiar și la Palatul Cotroceni. ”Dacă o să ne hotărâm să mergem la București, sigur mergem și la Cotroceni. De obicei mergem la Cluj și aici mai aproape, prin Ardeal. Sper să ieșim și la teatru, să facem și un tur al orașului, să cunoaștem frumusețile acestui oraș, pe care să îl prețuim și îngrijim”, a adăugat Carmen Iohannis.

Soția președintelui României este o prezență constantă la edițiile Sibiu Open, cel mai important turneu de tenis masculin din România. Finala acestui turneu se va desfășura duminică, 23 septembrie, de la ora 15:00, la baza sportivă Pamira.

carmen iohannis 3

Traian Deleanu

de Traian Deleanu

Investigații
Telefon:
0740 039 148
E-mail: traian[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

7 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

raspopitul

Acum 2 ani

Are proteza dentară identică cu a soțului.
Raspunde

TiTi

Acum 2 ani

oltean, oltean ramane
Raspunde

lol

Acum 2 ani

IQ-ul identic cu al unui strut e o situatie si mai trista- fie si ptr un fost popa.
Raspunde

///

Acum 2 ani

Bla-bla-bla... Iesiri, sport, excursii... Cartea pe cand? la meditatii cu alte profe care n-au sotii la Palatul Cotroceni, nici afaceri imobiliare...
Raspunde

Sasoaica

Acum 2 ani

...bine punctat raspopitul !!! 10 puncte :)
Raspunde

Can can

Acum 2 ani

Sport ? In Sibiu? Sună superb d-na profesoară/prima doamnă !!! Dar....Unde să facă???? Pai cate baze sportive a construit Primaria Sibiu in 30 de ani? Va spun eu.... ZERO. Si alea care mai sunt sunt vai mama lor. Baza Pamira nu e o optiune doamnă.....e privat si scump.... e elitist. Copii din Sibiu nu au UNDE să facă sport. Pur si simplu. Primaria Sibiu finanțează orice altceva dar nu infrastructura sportivă. Asa ca e doar de can - can.
Raspunde

///

Acum 2 ani

Un fel de cult al personalitatii... Azi maine academician... ca Elena
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus