Duminică,
17.10.2021
Light Intensity Drizzle
Acum
10°C

Al doilea sibian care vrea să candideze la europarlamentare. Tot din USR

Al doilea sibian care vrea să candideze la europarlamentare. Tot din USR

Fostul președinte al USR Sibiu, Raluca Amariei, și-a depus candidatura pentru alegerile europarlamentare în competiția internă a partidului. Nu a vrut să dea mai multe detalii legat de motivele care au determinat-o să candideze motivând că va face acest lucru doar după ce candidatura ei va fi validată. ”Voi face comentarii legate de candidatură la sfârșitul săptămânii după ce se validează toate candidaturile. În 28 se vor valida”, a declarat Amariei pentru Turnul Sfatului.

Raluca Amariei a devenit președinte al USR Sibiu în luna octombrie 2016, iar în acest an, în luna februarie, a fost revocată din funcție. Ea este totuși prezentă în conducerea națională a partidului, fiind aleasă vicepreședinte.

Celălalt sibian care a anunțat public că ăși dorește să candideze la europarlamentare este Nicu Ștefănuță (USR). El a făcut anunțul de participare în cursa internă a partidului pentru lista finală pe pagina sa de Facebook. ”Intru în competiție pentru că ceasurile sunt înaintate și pentru că România este rău reprezentată la Uniunea Europeană. În 2007 am avut o șansă istorică, pe care astăzi părem că o irosim. Intru în competiție pentru că iubesc Europa și iubesc România ca pe două părți ale aceleiași inimi. Intru în competiție în ciuda propriilor mele rețineri. Gabriel Liiceanu a definit curajul ca fiind mersul prin frică spre libertate; în felul acesta văd și eu competiția în care pășesc. Intru în competiție pentru români, fie că ei sunt în granițele țării sau afară: pentru români care se numesc moldoveni, pentru europeni care se bucură să fie români. Intru în competiție pentru colegii mei din Uniunea Salvați România, pentru a le reprezenta aspirațiile către o țară întru totul europeană”, a scris Ștefănuță pe Facebook.

După 28 septembrie, în interiorul USR se va desfășura timp de două luni o campanie electorală internă, astfel încât lista definitivă a candidaților va fi făcută în funcție de voturile tuturor membrilor USR.

USR va anunța la începutul lunii decembrie lista cu care va participa la alegerile pentru Parlamentul European.

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

8 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Lavinia Atodiresei

Acum 3 ani

Este o doamna de calitate, o buna profesionista si alaturi de alte zeci de mii de tineri care performeaza, reprezinta generatia de noi sibieni care ridica acest oras din punct de vedere intelectual si profesional!
Raspunde

cetateanul neturmentat

Acum 3 ani

In ce domeniu e buna profesionista? ca politica nu se pune la profesiuni...
Raspunde

Politicienii Malai Viseaza

Acum 3 ani

Adevarul e ca suna bine asa un post, bani multi, nu te ia nimeni la intrebari referitor la prestatia ta daca ai grija sa nu calci pe vreun bec. Am mai avut noi si pe Severin, Baseasca, Becali si multi altii carora nu le cunosc numele pentru ca au facut ce ziceam: mai nimic dar fara sa se dea in stamba. Cred ca este cea mai vanata pozitie in oricare partid. Pilele conteaza
Raspunde

tanti marioara

Acum 3 ani

Raluca, Raluca, ce ivisuri indraznete ai!
Raspunde

Tristete

Acum 3 ani

La malai inainte .....indiferent de calitatea omului , noi incercam sa l promovam ... conteaza partidul ...sa fim seriosi ieri am intrat in politica azi dorim sa ne realizam financiar si sa stam da stam in parlamentul europei . ptr a rade vestici de noi ... Puneti pe liste oameni buni cunoscatori de o limba de circulatie si cu orientare sanatoasa si cu control psihiatric la zi ....
Raspunde

Marius

Acum 3 ani

O tradatoare te tara ca toti USR-sti de altfel. Niste nenorociti vinduti lui Soros si nemericlor ca el.
Raspunde

Gigi Contra

Acum 3 ani

O persoana care se lupta pentru sibieni, inclusiv pentru haterii care se sporovaiesc pe aici
Raspunde

Dumi

Acum 3 ani

Pentru Sibiu poate candida si mos gerila daca nu e din psd, e reprezentant #rezist si fan Johanis sigur castiga!!!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus