Vineri,
01.03.2024
Cer Senin
Acum
11°C

Alți doi turiști au fost prinși la Bâlea. Salvamont Sibiu estimează o intervenție de 7 ore

Alți doi turiști au fost prinși la Bâlea. Salvamont Sibiu estimează o intervenție de 7 ore

Alți doi turiști, de această dată străini, au cerut ajutorul salvamontiștilor întrucât au fost prinși în zona Vârfului Negoiu. Cei doi nu sunt echipați corespunzător.

Potrivit Salvamont Sibiu, aceștia au fost surprinși de vremea rea ieri, în zona vârfului Negoiu, iar acum au nevoie de ajutor pentru a coborî de la refugiul Călțun din munții Făgărașului.

Cei doi vor fi coborâți la Piscul Negru pe Transăgărășan. Se va deplasa echipa de la Bâlea, dar și un echipaj din Argeș. Se estimează o intervenție de circa 7 ore, anunță Adrian David, șeful Salvamont Sibiu.

Reamintim, ieri doi tineri de 22 și 23 de ani au fost surprinși de schimbarea bruscă a vremii la Bâlea Lac, iar salvamontiștii au intervenit pentru salvarea acestora. Din păcate, unul din ei este în stare critică la spital.

https://www.turnulsfatului.ro/2018/09/24/interventie-de-urgenta-la-balea-doi-turisti-sunt-in-stare-critica/

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus