Sâmbătă,
28.01.2023
Ninsori Usoare
Acum
-1°C

Exercițiu de amploare al Poliției în centrul Sibiului. ”Nu vă panicați și evitați zona”

Exercițiu de amploare al Poliției în centrul Sibiului. ”Nu vă panicați și evitați zona”

În pregătirea Summitului UE din 2019 Poliția Română organizează astăzi un amplu un exercițiu demonstrativ, în Piața Mică și în zona adiacentă.

În total, peste o sută de polițiști vor lua parte la acțiune, iar reprezentanții IPJ Sibiu fac apel la sibieni și turiști să nu se sperie.

”Tema acestui exercițiu este modul în care polițiștii intervin în cazul producerii unor evenimente pe timpul exercitării de România a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene. Recomandăm cetățenilor să nu intre în panică și să respecte indicațiile polițiștilor și ale celorlalte forțe aflate la fața locului”, au transmis polițiștii.
În exercițiu sunt angrenați polițiști din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (Direcţia Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, Direcţia de Ordine Publică, Direcţia de Investigaţii Criminale, Serviciul pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, Direcţia Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei, Institutul Naţional de Criminalistică, Centrul Operațional) și din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

De asemenea, in intervalul orar 13,00 - 17,00, Poliția recomandă evitarea zonei: Piața Mică - str. 9 Mai - Ocnei - Faurului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

3 comentarii

Radu

Acum 4 ani

Cum am putea evita zona daca acolo locuim?! Puteau face orice fel de exercitii pe timp de noapte.. Doamne ferește! Exercitii de amploare in ore de vârf!
Raspunde

sorin m

Acum 4 ani

atentie la URS :)
Raspunde

Sasoaica

Acum 4 ani

Atentie - o sa avem situatii ca in STATE !!doamne fereste -
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus