Miercuri,
05.10.2022
Ceata
Acum
4°C

Opoziția a depus proiectul pentru schimbarea lui Dragnea

Opoziția a depus proiectul pentru schimbarea lui Dragnea

Opoziţia a depus astăzi proiectul de modificare a Regulamentului Camerei Deputaţilor, astfel încât procedura de revocare a lui Liviu Dragnea de la conducerea Camerei să poată fi iniţiată de o treime din numărul deputaţilor, nu doar de grupul PSD, transmite News.ro. Proiectul este asumat de PNL, USR, PMP şi Partidul Pro România. ”Este un proiect legislativ pe care l-am avut şi în sesiunea trecută, care a fost respins, însă, în contextul în care preşedintele Camerei Deputaţilor este tot mai vizibil vinovat de decredibilizarea instituţiei Parlamentului, a imaginii României în străinătate, a devenit personajul care transformă instituţia legiferării din România într-o instituţie aflată la cherem personal, considerăm că se impune o dezbatere din nou despre posibilitatea revocării dlui Liviu Dragnea din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Ne exprimăm speranţa că de această dată dezbeterile vor fi mai temeinice, mai argumentate, şi vom ajunge ca şi alte grupuri parlamentare, altele decât cele care l-au propus pe preşedintele Camerei Deputaţilor să poată să genereze propunerea de revocare, evident votul luându-se cu majoritatea deputaţilor”, a declarat prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan, după depunerea proiectului.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Alin Bratu

de Alin Bratu

Politic
Telefon:
0745 590 991

alin[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus