Joi,
30.06.2022
Cer Senin
Acum
19°C

Buonavista Duathlon Challenge a aliniat duminică la start 300 de concurenți

Buonavista Duathlon Challenge a aliniat duminică la start 300 de concurenți

300 de sportivi au alergat și pedalat duminică, 30 septembrie, în cadrul Buonavista Duathlon Challenge. Înscrişi la cele 9 categorii de concurs, pe 2 curse, de asfalt şi offroad, participanții au concurat pe un traseu care porneşte din zona lacului din Muzeul în Aer Liber din Dumbrava Sibiului şi continuă prin Pădurea Dumbrava , spre Răşinari.

Concurenții au fost încantați de această „aventură” şi au profitat la maximum de o zi frumoasă de toamnă dedicată mişcării în aer liber. Startul pe categorii de concurs s-a dat începând cu ora 12.00. Un start separat în cadrul concursului s-a dat pentru 4 concurenți minunați care au dovedit că sportul chiar este pentru toți.

„Ne bucurăm de participarea în cadrul competiției noastre a patru „eroi zburători”, cum îmi place mie să îi numesc, 4 oameni pasionați de sport în ciuda faptului că sunt imobilizați într-un scaun cu rotile. Pasiunea, optimismul şi determinarea lor sunt exemple pentru noi toți şi ne bucurăm că au răspuns pozitiv invitației noastre şi că au terminat cu succes această cursă nu tocmai uşoară”, a declarat Daniel Troancă, directorul de concurs.
Buonavista Duathlon Challenge @AdrianCrapciu (1)

La finalul concursului cei mai buni sportivi au fost aplaudaţi şi premiaţi pe scena de pe lacul Muzeului. Nu au lipsit muzica bună  şi un festin cu mâncare specific românească.

Clasamentul competiţiei poate fi consultat AICI.

Buonavista Duathlon Challenge @AdrianCrapciu (3)

Buonavista Duathlon Challenge este un proiect organizat de CAB Sport, fiind cofinanţat de Consiliul Local prin Primăria Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu. Partener principal: Buonavista. Parteneri de eveniment: Muzeul ASTRA, Direcţia Judeţeană pentru Tineret și Sport Sibiu, Decathlon, Asociația Tură În Natură și Promo Management.

Mai multe detalii pe site-ul www.acceptaprovocarea.com.

Buonavista Duathlon Challenge @AdrianCrapciu (4) Buonavista Duathlon Challenge @AdrianCrapciu (5) Buonavista Duathlon Challenge @AdrianCrapciu (6) Buonavista Duathlon Challenge @AdrianCrapciu (7)

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus