Vineri,
29.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Lista copiilor din Sibiu care vor primi gratuit o trotinetă

Lista copiilor din Sibiu care vor primi gratuit o trotinetă

Asociația ”Fapta Bună” anunță lista celor peste 860 de copii, din tot județul Sibiu, care în acest week-end vor primi gratuit o trotinetă.

Campania a început la jumătatea lunii septembrie și s-a încheiat la 1 octombrie, în total Asociația ”Fapta Bună” oferind gratuit 1001 trotinete, model Mid 7 de la Decathlon. Tot ce a trebuit să facă micuții, cu vârste între 6 și 14 ani din județul Sibiu, a fost să lase un comentariu pe pagina de facebook a asociației în care să spună o faptă bună pe care au făcut-o vara aceasta.

În urma centralizării comentariilor, au fost declarați câștigători 867 de copii, care vor primi o trotinetă gratuit. Lista completă a câștigătorilor poate fi văzută aici.

Partea a doua a concursului prevedea acordarea unui premiu de 10.000 de lei copilului care a făcut o faptă bună cu impact major asupra comunității.

”Deoarece nu am primit nici o faptă bună cu impact major asupra semenilor am decis ca marele premiu în valoare de 10000 lei să fie atribuit prin extragere cu ajutorul True Random Number Generator”, a declarat Silvana Daneș, managerul de proiect din partea Asociației ”Fapta Bună”.

Câștigător a fost declarat Tudor Morariu.

Mai departe, cele aproape 140 de trotinete rămase în urma concursului, vor fi distribuite, tot gratuit, copiilor din satele județului.

”Cu trotinetele rămase, până la 1001, urmează să facem o caravană prin satele din județ care au trotuare și să le împărțim copiilor nevoiași care nu au avut ocazia să afle de acțiunea ”Fapta Bună””, a mai declarat Silvana Daneș.
Toți copiii declarați câștigători ai unei trotinete sunt așteptați sâmbătă, 6 octombrie, împreună cu un părinte, începând cu ora 10:00, pe strada Autogării, nr. 5-7, la fostul sediu al DPC, de unde își vor putea ridica premiile.

Citește și:

http://www.turnulsfatului.ro/2018/09/18/trotinete-gratuite-pentru-copiii-din-judetul-sibiu-plus-10-000-de-lei/

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus