Duminică,
27.11.2022
Parțial Noros
Acum
2°C

Începe VINFEST: Vinuri de soi, festin culinar și concerte de jazz

Începe VINFEST: Vinuri de soi, festin culinar și concerte de jazz

  • 11 crame vă așteaptă cu vinuri de calitare în weekend, pe 6-7 octombrie la evenimentul de pe strada Cetății.
  • Chef Marius Rafa gătește mâncăruri numai bune de savurat cu un vin bun.
  • Sâmbătă și duminică de la 18.00 - concerte cu Jazu, Kosmic Blues, Soul Serenade și Breeze.
Primul weekend din octombrie vine cu un eveniment pe măsură pentru sibieni. Sunteți invitați la cea de a III-a ediție a festivalului VINFEST, un eveniment la care desigur și în acest an sărbătoritul principal este vinul. 11 producători de vinuri vă așteaptă în 6 și 7 octombrie pe cea mai frumoasă stradă din oraș – strada Cetății. Sâmbătă și duminică, pasionații de vin, gurmanzii și iubitorii jazz-ului de calitate vor fi răsfățați la propriu cu cele mai bune vinuri, mâncăruri și concerte.

vinfest foto 1

Vinuri de la crame importante

Toate zonele viticole importante sunt reprezentate la evenimentul din weekend. Vor fi prezenți cei de Domeniile Boieru, Gabai, Histria, Casa de Vinuri - Cotnari, Domeniile Urlați - Dealu Mare, Villa Vinea, Vinimondo, Casa Bunescu - Kelaru, Licorna Winehouse, Chateau Vartely - Produse Moldovenești și Domeniile Gorgandin.

Vinurile din gama premium de la toate aceste crame le veți găsi la vânzare în căsuțele special amenajate în cadrul VINFEST, în 6-7 octombrie de la 11.00 la 21.00.

vinfest 1

Preparate culinare de excepție

Gurmanzii trebuie să ajungă neapărat la VINFEST.  Pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu veți putea savura mâncăruri care merg ’’mânâ în mână’’ cu vinurile. Chef Marius Rafa de la Pardon Cafe & Bistro Sibiu, promite un adevărat regal gastronomic. ”Pentru un asemenea eveniment nici nu mai trebuie să spun că ne pregătim ca la carte. Vă dezvălui doar câteva preparate ce pot fi savurate la VINFEST: sturion la plită, somn la plită, scoici cu un sos inegalabil, ceafă de Mangaliță, ceafă de taur, cârnați din regiune.. E doar o parte din ceea ce vom găti pe cea mai frumoasă stradă din Sibiu. Mai avem și alte suprize, dar îi invit pe toți sibienii să vină la VINFEST ca să le descopere. Nu vor regreta!”, a mărturisit Chef Marius Rafa.

vinfest 5

Concerte de jazz în fiecare zi

Pentru că vinul și mâncarea bună merg bine cu o muzică aleasă cum se cuvine, sâmbătă și duminică în cadrul vor concerta patru dintre cele mai apreciate trupe și artiști de jazz la ora actuală. Jazu, Kosmic Blues, Soul Serenade și Breeze vă așteaptă cu drag la concertele care au loc pe un podium special amenajat în fața frumoasei săli Thalia.

Mai multe detalii găsiți pe pagina oficială de Facebook –Sibiu VINFEST.

vinfest foto 7

„Sibiul VINFEST” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și Consiliul Județean Sibiu și organizată de Asociația Sibiul de Odinioară și Agenția Grey Projects cu sprijinul ”Sibiu 2019 – Regiune Gastronomică Europeană”. Partener principal: Iello. Partener de eveniment: Pardon Cafe & Bistro Sibiu. Parteneri media: Ora de Sibiu, Pro Fm, Tribuna, Turnul Sfatului, Sibiu News, Mesagerul de Sibiu, Hermannstädter Zeitung, Sibiu 100%, Ştiri de Sibiu și Sibiul în Imagini.

 

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe Instagram / Facebook / YouTube

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

1 comentarii

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

Beutură fest

Acum 4 ani

Mici şi manele de ce nu? Sau v-aţi îmbolnăvit toţi de ipocrizie şi prefăcătorie? Încă nu v-au ieşit toţi gândacii din şlapi!
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus