Joi,
28.03.2024
Parțial Noros
Acum
13°C

Se vede că s-au cules viile. E plin șoferi băuți pe drumurile Sibiului

Se vede că s-au cules viile. E plin șoferi băuți pe drumurile Sibiului

Inspectoratul de Poliție al Județului Sibiu anunță un număr foarte de șoferi prinși băuți la volan în acest week-end.

Fie că este vorba de municipiul Sibiu, fie că este vorba de județ, pe drumurile Sibiului pare să fie plin șoferi băuți.

Iată mai jos câteva exemple oferite de IPJ Sibiu, cazuri depistate în ultimele ore:

La data de 5 octombrie a.c., în jurul orei 23,00, în municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au depistat și testat alcoolscopic un localnic în vârstă de 29 de ani, care conducea un autoturism pe strada Stadionului. Rezultatul testării a fost de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cauză fiind întocmit dosar penal de cercetare privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 10,00, pe Șoseaua Sibiului din municipiul Mediaș, a fost identificat un alt șofer aflat sub influența alcoolului. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 44 de ani, din localitatea Valea Viilor, al cărui rezultat la testarea alcoolscopică a fost de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 19,30, în orașul Cisnădie, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 51 de ani, care conducea un ATV pe strada Târgului fără a deține permis de conducere și aflându-se sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.
La data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 23,00, pe DN 14, în afara localității Șura Mare, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din localitatea Șura Mare, în timp ce conducea un autoturism spre Sibiu, a pătruns pe contrasens și a acroșat un alt autoturism condus regulamentar din sens opus. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale. Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.
La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 00,15, în municipiul Sibiu, un biciclist în vârstă de 29 de ani, sibian, care circula dinspre strada Viitorului spre Piața Cibin, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, în urma evenimentului rezultând vătămarea corporală a biciclistului, transportat ulterior la spital. La testarea alcoolscopică a biciclistului a rezultat o concentrație de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a deschis dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.
La data de 7 octombrie a.c., în jurul orei 01,30, pe strada Ștefan cel Mare din municipiul Sibiu, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat în vârstă de 37 de ani, din satul Nou. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, la testarea nivelului alcoolemiei în aerul expirat, a rezultat o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur. Pe numele bărbatului s-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, respectiv conducere sub influența alcoolului.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

2 comentarii

...

Acum 5 ani

se vede si dupa prezenta la referendum
Raspunde

Sasoaica

Acum 5 ani

la cules de vii sau la cules de struguri ?? ce limba vorbesti URATULE ??
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus