Joi,
28.03.2024
Partial Noros
Acum
17°C

Incendiu la un fânar lângă Cârțișoara: focul se manifestă pe 100 metri pătrați

Incendiu la un fânar lângă Cârțișoara: focul se manifestă pe 100 metri pătrați

Trei autospeciale intervin pentru a lichida un incendiu izbucnit, luni după amiază, la un fânar lângă Cârțișoara, anunță ISU Sibiu.

Actualizare ora 16:25. Potrivit ISU Sibiu, incendiul a fost localizat și se lucrează pentru lichidarea acestuia. Se manifestă pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătrați. Ard baloți de paie stivuiți într-un adăpost fără pereți, cu structură metalică, la o fermă de animale.

Nu există posibilitate de extindere, arată sursa citată.

incendiu cartisoara

Știre inițială. Potrivit instituției, salvatorii intervin pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un fânar amplasat în câmp deschis. Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă s-au deplasat la fața locului împreună cu reprezentanți ai SVSU Cârțișoara.

Incendiul se manifestă la baloți de paie stivuiți la ieșire din Cârțișoara spre Arpașu de Sus. Inspectoratul Județean de Poliție a transmis că incendiul nu afectează traficul rutier.

Abonează-te la canalul de WhatsApp al Turnul Sfatului pentru a afla în timp real știrile relevante de la Sibiu: accesează linkul de aici și apasă opțiunea Follow (Urmăriți).

Vizualizari: 882

Ion Surdu

de Ion Surdu

Redactor

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus