Vineri,
18.09.2020
Innorat
Acum
17°C

MAI face apel la şoferii care fac live-uri la volan: Opriţi nebunia asta care a făcut atâtea victime

17 Octombrie 2018 12:24

MAI face apel la şoferii care fac live-uri la volan: Opriţi nebunia asta care a făcut atâtea victime

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) face apel către şoferi să nu mai facă live-uri pe Facebook atunci când sunt la volan, dar şi către toţi utilizatorii reţelei sociale să anunţe imediat instituţia pe contul de Facebook în cazul în care văd astfel de filmări.

"Oameni buni, opriţi live-urile de la volan! Înţelegeţi că nu sunteţi cu nimic mai cool dacă vă filmaţi în timp ce conduceţi. Vă puneţi în pericol pe voi, dar şi pe ceilalţi participanţi la trafic. Filmarea are mari şanse să apară în buletinele de ştiri, iar despre voi să se vorbească la trecut. Opriţi nebunia asta care a făcut până acum atât de multe victime! Totodată, facem un apel către toţi utilizatorii de facebook să ne anunţe imediat pe contul nostru în cazul în care văd astfel de filmări!", a transmis Ministerul Afacerilor Interne, citat de Mediafax.

Mesajului i-a fost ataşată o fotografie trucată în care este arătat un şofer care face live pe Facebook, iar "MOARTEA" îi dă "love" videoclipului şi comentează "Mai stai in live? Intreb pentru mine".

Cel mai recent caz de acest gen este cel al unui tânăr de 31 de ani, din Oraviţa, care era în direct pe Facebook în timp ce conducea, a lovit din spate un tractor şi a ricoşat în altă maşină al cărei şofer conducea regulamentar. Accidentul s-a produs pe drumul care leagă Timişoara de Moraviţa, în judeţul Timiş. O fetiţă în vârstă de nouă ani, din maşina condusă regulamentar, şi şoferul care făcea live pe Facebook au murit pe loc.

Comentarii

2 comentarii

Anonymus

Acum 1 an

ar fi bine ca cei din MAI sa isi miste partile dorsale bine platite pe strazi si sa faca patrulare cu masiniile ca doar in acest fel se poate face preventie si sa dea amenzi mari celor prinsi cu sunt smecheri in trafic si nu respecta legea indiferent de banii pe care ii are...
Raspunde

Well Known

Acum 1 an

Ar trebui sa le suspende permisul celor prinsi cu asemenea apucaturi. Ei evident n-au treaba cu sofatul, deci permisul si masina practic ii incurca in cariera de regizori. Nu merita sa moara oameni pentru asemenea petarde de indivizi. La fel ar trebui amendati si gunoaiele care parcheaza pe avarii unde ti-e lumea mai draga si se creeaza coloane in tot orasul... ca au parcat "doar 1 minut" sa isi ia odrasla de la scoala, sa isi cumpere tigari sau alte motive. Blocheaza autobuze, blocheaza salvari, blocheaza vietile multor oameni aflati in trafic, asa, ca au ei chef sa nu isi caute loc ferit si sa se deplaseze 50 de metrii ! De multe ori trece politia pe langa acesti idioti si nu le face nimic. Atunci de ce mai exista aceasta politie ? I invit sa umble, spre exemplu prin Anglia, pe acesti militieni, ca acum isi permit un bilet de avion si sa faca un test. Sa opreasca pe avarii in sensuri giratorii sau unde le vine, sa invete cam cum se intampla lurcrurile.
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus