Luni,
29.11.2021
Innorat
Acum
7°C

Ultima săptămână a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu

Ultima săptămână a Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu

Sibienii mai au această săptămȃnă la dispoziție pentru a admira fotografiile expuse ȋn cadrul Salonului Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu, ediția a 19-a.

Dacă pȃnă acum Salonul ne-a obișnuit cu o secțiune care acompaniază tradiționala secțiune ,,Open”, la ediția din acest an, Salonul Internațional de Artă Fotografică de la Sibiu ne face o surpriză, aducȃnd două secțiuni noi: Natură și Creativ. Vizitatorii pot admira până în data de 19 octombrie 2018 de la portrete atent elaborate la imagini pline de creativitate, dar și peisaje, imagini care surprind aspecte din viaţa rurală și viața sălbatică a animalelor.

„Prin pasiunea pentru fotografie dorințele omului se ȋnalță mai aproape de suflet, către un tărȃm fermecat, un tărȃm ȋn care chiar și cele mai dureroase trăiri, chiar și cele mai neȋnțelese sentimente pot prinde viață, pot ȋnflori și ne pot bucura privirea. Ne bucurăm că și ȋn acest an acest eveniment captează atenția la nivel internațional, fapt care creează o puternică rezonanță, cinstindu-ne cu multă gratitutine”, declară organizatorii.
Evenimentul este organizat de Fotoclubul Orizont și Casa de Cultură a Studenților Sibiu și este finanţat de Primăria Municipiului Sibiu şi Consiliul Local Sibiu, Ministerul Tineretului şi Sportului, precum și de Consiliul Judeţean Sibiu.

Cristina Bălău

de Cristina Bălău

Eveniment, Cultură 
Telefon:
0770 962 946
E-mail: cristina[at]turnulsfatului.ro

Comentarii

0 comentarii

Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus