Vineri,
14.05.2021
Cer Senin
Acum
11°C

ANAF a început să trimită formulare mirilor pentru cheltuielile de nuntă

ANAF a început să trimită formulare mirilor pentru cheltuielile de nuntă

ANAF a început să trimită tinerilor căsătoriţi solicitări ca aceştia să declare, într-un formular, ce relaţii economice au avut, în contextul căsătoriei civile şi religioase, cu PFA, firme şi altele, care le-au furnizat servicii de fotografie, muzică pentru petrecere şi spaţiul (restaurantul), potrivit informaţiilor Profit.ro. Fiscul solicită nume de persoane/firme, numere de telefon, adrese şi intermediari. Amenda pentru nerespectarea solicitării Fiscului este de 2.000-5.000 de lei.

"Vă solicităm informaţii despre persoane fizice/Întreprinderi Individuale, Persoane Fizice Autorizate, Întreprinderi Familiale/ Societăţi Comerciale/ alte forme de organizare privind raporturile econoimice sau juridice pe care le-aţi avut cu ocazia evenimentelor prijeluite de celebrarea căsătoriei civile şi religioase", este solicitarea ANAF din documentele trimise celor proaspăt căsătoriţi, conform Profit.ro.

Acestora li se cer nume şi date de contact ale persoanelor şi firmelor care le-au oferit servicii de fotografie sau filmare, formaţiilor sau persoanelor care s-au ocupat cu muzica şi ale restaurantului unde a avut loc nunta şi li se aminteşte că declaraţiile sunt date "sub sancţiunea faptei de fals în declaraţii, prevăzută de art 326 din Codul Penal".

Sancţiunea pentru nerespectarea acestei obligaţii este, pentru persoanele fizice, cuprinsă între 2.000 şi 5.000 de lei.

Stefan Dobre

de Stefan Dobre

Administrație
Telefon:
0724 605 815

Comentarii

6 comentarii

fecioara

Acum 2 ani

Cheltuieli sunt si cu popa,ala care poarta sutana si semnul de la mercedes,sau alea nu va intereseaza.
Raspunde

Comentariu ascuns din cauza ratingului negativ. Dacă totuși doriți să citiți comentariul, click aici.

nume

Acum 2 ani

...vezi ca esti prapadita?!
Raspunde

Mare mandatar

Acum 2 ani

Am pus ban pe ban sa facem nunta, sa se simta lumea bine si sa ne facem o veata frumoasa si vine statul sa ne lege pe munca si sudoarea noastra! In ce tara traim? In strainatate nu ia nimic statul, aici ne omuara! Asa e cand suntem cu bani si vin dusmani sa ne traga in jos!
Raspunde

Fufu

Acum 2 ani

Unde mai exact ai fost și nu ia nimic statul? Și dacă ai fost și ți s-ar părut că nu ia nimic, mai uită-te o dată. De asemenea, daca citești articolul ai sa vezi că nu îți ia ție statul nimic. Vor sa verifice dacă cei cărora le-ai plătit servicii au declarat suma primită. P.s. also după cum scrii (veata și omuara) sper că ești troll... You're welcome!
Raspunde

Mara

Acum 2 ani

Urmatorul pas este sa ceara lista cu invitatii ca sa afle cat a dat fiecare iar apoi sa impoziteze darul! :))
Raspunde

ion

Acum 2 ani

mi se pare corect . uitati va in ograda lautarilor ,a organizatorilor .suntem departe de a fi in ton cu realitatea.felicitari descurcaretilor
Raspunde
Anuleaza raspuns

Lasa un comentariu

Toate comentariile sunt moderate înainte de postarea pe site, pentru a elimina limbajul agresiv de pe această platformă. Mulțumim. Adresa ta de email nu va fi publicată.

Sus